home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A Szabadkai Magyar Rádió kívánságműsorának daljegyzéke
2024.01.04.
LXXIX. évf. 1. szám
A Szabadkai Magyar Rádió kívánságműsorának daljegyzéke

A Szabadkai Magyar Rádió kívánságműsorának daljegyzéke január 7-ére:

1. Csantavéri Ifik: Már ezután így élem világom * 2. Apostol: Okosabban kéne élni * 3. Korda György: A nap kapujában * 4. 3 + 2: Kicsiny falum * 5. Kovács Kati: Mindig veled * 6. Doroszlói Veteránok: Két kis aranykarikának * 7. Koós János: Nyírfák * 8. Eridanus: Csak egy asszony * 9. Poór Péter: Fekete vonat * 10. 100 Folk Celsius: Boldog születésnapot! * 11. Kókai Bálint: Bazsa Mári libája — Tagadom, tagadom * 12. Neoton Família: Hosszú az a nap * 13. Bezdán együttes: Fagyban — Egy kicsi ház * 14. Szécsi Pál: Két összeillő ember * 15. Kikindai Regruták: Szeretem a szeretőmet csudára * 16. Cserháti Zsuzsa: Én leszek * 17. Kikindai Betyárok: Az én rózsám — Szép a babám — Nem tagadom * 18. Szivárvány: Nélküled az élet gyötrelem * 19. ANT: Rád bízom az életem * 20. Németh József: Kicsit szomorkás a hangulatom * 21. Molnár József: Elég volt a — Hajnalom, csillagom * 22. Késmárky Marika: Egy fiú a házból * 23. Expresso: Ha még egyszer húszesztendős — Te adtad az első csókot * 24. Nefelejts: Leszakítják a rózsát — Sej, édesanyám * 25. Császár Előd: Boldog névnapot! * 26. Gyere, csókolj meg szaporán, tubicám (operettrészlet) * 27. Ízig-vérig Temeriniek: Idegenben keserűbb a sírás * 28. Echo: Nincs senki olyan szép * 29. Joker: Járom az utam * 30. Révész: Áttáncolom az éjszakát * 31. Hernádi Judit: Sohase mondd * 32. Dóry József: Éjfélkor a bálteremben * 33. Bangó Margit: Rózsafa virít * 34. Sass Szilvia: Szerelmes asszony * 35. Kikindai Hajnal: Hej, cigányok, ha a babám látjátok * 36. Aradszky László: Pókháló az ablakon * 37. Pataky Attila: Megdöglött a bíró lova * 38. Bojtorján: Oly távol, messze van hazám * 39. Koncz Zsuzsa: Micimackó * 40. Aranyeső: Ez a kislány most kezd — Ezt a kerek erdőt * 41. II. Félidő: Vigyázz, ha jön a boldogság * 42. Jaj, lányok nélkül élni (operettrészlet) * 43. Atlantic: Mindennap, mikor eljön az este * 44. Csiszár István: Józanságban nagy bennem az akarat * 45. Gyöngyhalász: Túl a Tiszán van egy ház * 46. Máté Péter: Azért vannak a jóbarátok * 47. Biszák Júlia: Veled szeretnék boldog lenni * 48. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra: Szívből szeretni * 49. Komár László: Ma éjjel itt maradok nálad * 50. Cs. Lila Orgona: Országúton hosszú a jegenyesor.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..