home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A Szabadkai Egyházmegye közleménye
2021.04.09.
LXXVI. évf. 14. szám
A Szabadkai Egyházmegye közleménye

Msgr. Večerin Slavko püspök úr március végén, koronavírus fertőzés miatt, két hétre bekerült a Szabadkai Közkórházba. Április 08-ára annyira feljavult az állapota, hogy elhagyhatta a szóban forgó intézményt. Jelenleg a püspöki palotában lábadozik.

Köszönetét szeretné kifejezni az Egyházmegye papságának és a hívő közösségeknek, hogy ebben a nehéz időszakban imáiba foglalták őt. Továbbá nagyon hálás a Szabadkai Közkórház orvosainak és ápolóinak, különösképpen dr. Bagi Bojan altatóorvosnak, amiért gondját viselve elősegítették gyógyulását.

A bent töltött idő alatt a Püspök úrnak volt alkalma látni a egészségügyi dolgozók megfeszített, áldozatkész munkáját, ami előtt mély tisztelettel adózik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..