home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
A Samsung a Digital Day, 2015 szakkonferencia arany fokozatú támogatója
2015.05.12.
LXX. évf. 18. szám
A Samsung a Digital Day, 2015 szakkonferencia arany fokozatú támogatója

A Digital Day, 2015 szakkonferenciára május 13-án, 9 órakor kerül sor a belgrádi Ifjúsági Otthonban. A Samsung az esemény arany fokozatú támogatója.

A Digital Day, 2015 konferencián (wwww.digitalday.rs) a látogatók kipróbálhatják a Samsung Galaxy S6 és az S6 Edge okostelefont, megtekinthetik a legújabb SUHD tévét, és kvízen vehetnek részt.

A Samsung felhasználói és a vállalat Facebook-oldalának látogatói már korábban ingyenjegyeket nyerhettek egy applikáció segítségével. A kérdések a digitális marketingre és a vállalat új termékeinek ismeretére vonatkoztak.

A Digital Day a digitális marketing területén egyedülálló esemény, melyen tapasztalatcserére van lehetőség a helyi IT-közösség és az interaktívhirdetés-szakértők között, valamint a részvevők egyúttal az időszerű irányzatokkal is megismerkedhetnek.

Az ötödik konferencia mottója — Show Me the Money! (Mutasd a pénzt!) — az online marketing egyik kulcsfontosságú témájával foglalkozik: hogyan érjünk el legtöbbet a befektetett eszközök segítségével.

Az előadók a fejlett országokból érkeznek, és rámutatnak azokra a lehetőségekre, amelyek ebben a fokozatosan fejlődő ágazatban rejlenek.

A Samsung Electronics Ltd.-ről

A Samsung a képzelet által felvázolt új irányokba vezeti a világot műszaki berendezéseivel,  televízióival, okostelefonjaival, tabletjeivel, kameráival, digitális berendezéseivel, nyomtatóival, egészségügyi felszereléseivel, stb. A Samsung vezető szerepet játszik az interneten is egészségügyi és okosotthon platformjaival.  84 országban 307 000 foglalkoztatottja van. Tudjon meg még többet, és keresse fel aSamsung honlapját: www.samsung.com és hivatalos blogját: global.samsungtomorrow.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..