A Paulinum Gimnáziumba iratkozók figyelmébe!
2015.06.09.
LXX. évf. 22. szám
A Paulinum Gimnáziumba iratkozók figyelmébe!

A Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium és Szeminárium (Kollégium) vezetősége értesíti az intézmény iránt érdeklődőket, hogy a gimnáziumba, valamint a szemináriumba az első felvételi időszak június elejétől július 5-éig tart.

Az intézménybe nemcsak azok jelentkezhetnek, akik a gimnázium után filozófiai-teológiai tanulmányokat szeretnének folytatni, hanem azok is, akiket a klasszikus nyelvek és a történelem érdekel, valamint akik egyházi oktatásban, nevelésben kívánnak részesülni. A gimnázium egyházi alapítású intézmény és nemzetközileg el van ismerve. Országunkban is akkreditálva van.

A gimnáziumba ugyanazokkal az okmányokkal kell beiratkozni, amelyekkel a többi állami középiskolákba, gimnáziumba. Jelentkezni munkanapokon délelőtt 8 és 13.30 között lehet, de előzetes egyeztetés alapján természetesen más időpontban is.

Az érdeklődőket a felvétellel és a beiratkozással kapcsolatos információkról a személyes beszélgetés alkalmával fogjuk tájékoztatni. Mindenkit szeretettel vár a Paulinum Gimnázium.

Elérhetőségeink:
Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium és Szeminárium (Kollégium), 24000 Szabadka, Szent Teréz tér 2.

Tel./fax: 024/555-340
E-mail: paulinum@tippnet.rs

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..