home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Magyar Összefogás listájának közleménye
Magyar Összefogás
2018.10.24.
LXXIII. évf. 43. szám
A Magyar Összefogás listájának közleménye

A Magyar Összefogás listájának tagjai másfél hónapja járják közösségeinket – igaz, becsületes, őszinte és elkötelezett magyar emberekkel találkozva, beszélgetve és jövőt tervezve.

Bárhol jártunk, mindenhol azokkal az értékekkel találkoztunk, amelyek közösségünknek mindig is fontosak voltak: család, gyermek, kultúra, összefogás, nemzet és hit. Az emberek vallásukhoz és hitükhöz való ragaszkodása mindenhol meghatározó volt. Épp ezért nemcsak a Magyar Összefogás nevében, hanem mindazokkal együttérezve, akikkel találkoztunk, nem tekinthetjük másnak a Magyar Mozgalom óriásplakátjának szlogenjét, kampányüzenetét, mint istenkáromlásnak és nemzetgyűlöletnek. Hiszen a bibliai és a zenei műre való utalás egyszerre mindkét fogalmat kimeríti. Úgy gondolom, hogy ennél mélyebbre egy csoportosulás, amely a vajdasági magyarságot szeretné képviselni a Magyar Nemzeti Tanácsban, nem süllyedhet. Eddig csak azt hittük, hogy listaállításuk célja nem más, mint személyes sérelmeiknek kifejezése, de ezzel a tettükkel még a látszatát sem mutatják a vajdasági magyarság szolgálatának, hiszen szembe mennek minden olyan értékkel, amely számunkra szent és sérthetetlen.

                                                                                                           Mgr. Hajnal Jenő,
                                                                                             a Magyar Összefogás lista vezetője

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..