home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A Lifka Sándor Art Mozi műsora május 4-étől 10-éig
2017.05.04.
LXXII. évf. 18. szám
A Lifka Sándor Art Mozi műsora május 4-étől 10-éig

Május 4–10.

17.00 óra

Egy kutya négy élete/ A Dog's Purpose

2017, amerikai családi film, 100 perc

r: Lasse Hallström

sz: Britt Robertson, Dennis Quaid, K.J. Apa, Juliet Rylance

Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá.

 

19.00 óra

Kecskefül / Kozje uši

2017, szerb vígjáték, 108 perc

r: Marko Kostić

sz: Gorica Popović, Slobodan Ćustić, Nikola Kojo, Milica Spasojević, Sergej Trifunović, Branislav Trifunović, Goran Radaković, Anđelka Prpić, Pavle Marković

A hősnő, Stojanka a városból visszatért szülőfalujába. Most, a hatvanas éveiben a Délbánáti faluban neveli unokáit, a tizennégy éves Sofiát, és a nyolc éves Stevant, kiknek szülei külföldre mentek dolgozni. A filmben, mint egy regényben, helyet kap Stojanka ifjúkori szerelme, a falu papja, a vadász, szökött gyerekek, valamint Stojanka egyetlen emléke gyermeke apjától, egy törött „Beatles” lemez is. Jegyár 250 din.

 

21.00 óra

A galaxis őrzői vol. 2. / Guardians of the Galaxy Vol. 2

2017, amerikai sci-fi akciófilm, 131 perc

r: James Gunn

sz: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.


Jegyár 200 din.

A jegyek megvásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elérhetőségek:

Tel./fax: 024/527-110

www.alifka.org

Lifka Sándor Art Mozi
Szabadka
Fasizmus áldozatainak tere 5.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..