home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A Kátai-tanyán
TÓTH Patrik
2012.06.13.
LXVII. évf. 24. szám
A Kátai-tanyán

A Kátai-tanyán együtt a 4. a és a 4. c osztály
Reggeli torna után2012. május 4., péntekReggel korán keltem. Elmentem az iskolába, de egész nap a kiránduláson járt az eszem. Amikor hazaértem, összepakoltam. A gyülekezőhelyen találkoztunk a másik negyedik osztállyal. Izgatottan vártuk a...

A Kátai-tanyán együtt a 4. a és a 4. c osztály

Reggeli torna után

2012. május 4., péntek
Reggel korán keltem. Elmentem az iskolába, de egész nap a kiránduláson járt az eszem. Amikor hazaértem, összepakoltam. A gyülekezőhelyen találkoztunk a másik negyedik osztállyal. Izgatottan vártuk a buszt. Elindultunk a Topolyai-tóhoz. A tó mellett megálltunk, és játszhattunk a játszótéren. A malomnál fényképezkedtünk, majd elindultunk a Kátai-tanyára. Amikor megérkeztünk, Elvira elkísért bennünket a nagy játszótérre, közben a tanító nénik beosztottak bennünket a szobákba. Csengetés jelezte a vacsorát. Amikor megtudtuk, hogy lesz diszkó, nagyon megörültünk. A buli fergetegesre sikeredett.
2012. május 5., szombat
Ez a nap bővelkedett eseményekben. A reggeli tornát Roli és Viki tartotta. Játék után pecázni indultunk, nemezlabdát készítettünk, és néhányan gyöngyöt fűztek. A nap legfontosabb eseménye a kürtőskalácssütés volt. A nagy csúszdán szinte mindenki lecsúszott. A tábortűznél mindenki maga sütötte meg a vacsoráját, majd ismét egy hatalmas buli következett.
2012. május 6., vasárnap
A tornát Ricsi és Alex tartotta. Lovagoltunk, kocsikáztunk és szamaragoltunk. Jót játszottunk a játéktraktoron. Ebéd után különféle ízű fagylaltokból válogathattunk. A buszra várakozva egy ejtőernyő segítségével különféle játékokat játszottunk.
Szomorúan indultam haza, mert maradtam volna még néhány napot a tanyán. Nagyon jól éreztem magam.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..