home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
A Horgos 1911 évzáró ünnepségén
Tóth Tibor
2016.12.03.
LXXI. évf. 48. szám
A Horgos 1911 évzáró ünnepségén

Péntek este évzáró ünnepséget tartott a Tisza menti liga őszi bajnoka, a Horgos 1911 Labdarúgóklub. A horgosi piros-fehérek 33 pontot gyűjtve végeztek a mezőny élén, a 25 pontos podlokányi Hajduk és a 23 pontos oroszlámosi Slavija előtt.

Tizenkét mérkőzésből tizenegyet megnyertek és mindössze egyet veszítettek el, 42 alkalommal vették be a soros ellenfél kapuját és mindössze hét gólt kaptak.

A Túrú-tanyán megtartott összejövetelen serleget és oklevelet vehettek át a korosztályonkénti legjobbak. A legkisebbek kategóriájában Móra Réka, a Futball 7-ben versenyző csapat soraiból Bosnyák Martin, a Futball 9-ben szereplő csapatból Payeta Patrice részesült elismerésben. A felnőtt csapat legjobb játékosává Fodort Igort választották, a házi gólkirály a 12 találatot elért Hoksza Zsolt, de elismerést vehetett át a felnőtt együttes edzője, Dejan Veselinov és az utánpótlás csapatok trénere, Darko Veselinov is. A díjakat, elismeréseket Sors Róbert, a Horgos 1911 Labdarúgóklub elnöke adta át.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..