home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Hét Nap szerkesztőségében jártunk
(—)
2014.05.27.
LXIX. évf. 22. szám

Vendégeink voltak a szerkesztőségben...

A tancsi elvitt bennünket, emelt szintűsöket a Hét Nap szerkesztőségébe, ahol nagyon szépen fogadtak. Körbevezettek minket a szerkesztőségben. Minden irodába bekukkanthattunk. Láthattuk, hol javítják, korrigálják a szövegeket, hogy állítanak össze egy oldalt, kik szerkesztik az újságot. A fotósuk 180 képet készített rólunk. Ezek közül mi választhattunk ki tízet, amelyet a szemünk láttára tettek fel a lap Facebook-oldalára. Nekem nagyon tetszett az, hogy láthattam az újság legrégibb számát is. Örültem, hogy részese lehettem ennek az eseménynek.

SIPRAGA Lúna

*

Örülök, hogy ellátogattunk a hetilap szerkesztőségébe. Nekem a fényképészszakma tűnt a legvonzóbbnak.

FEHÉR Noémi

*

Tele voltunk kérdésekkel. Szinte mindenkitől megkérdeztük, hogy hány éve dolgozik a lapnál, szereti-e a munkáját, és mennyire nehéz az, amit csinál. Nagyon jól szórakoztunk. Még egy frissen készült újságot és Szalai Attila karikatúráját is ajándékba kaptuk.

MISKOLCI Helga

*

Munka után megvendégeltek bennünket. Szörpöt, édességet és sós rágcsálnivalót kaptunk.
Köszönjük a lehetőséget!

ZEMKÓ Attila, Szabadka

J. J. Zmaj iskola, 4. c osztály

 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..