home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
A Hét Nap Óbecsén
Tóth Lívia
2024.09.18.
LXXIX. évf. 38. szám
A Hét Nap Óbecsén

Érdeklődő közönség előtt rendkívül jó hangulatú élőújságot tartott ma Óbecsén a Népkönyvtárban a Hét Nap szerkesztősége. Jelen volt László Edit igazgató, Tóth Lívia főszerkesztő, Kartali Róbert főszerkesztő-helyettes, Hodolik Boglárka honlapszerkesztő és Lajkó Ágnes példányszámfelelős. A beszélgetést Szilágyi Edit okleveles jogász, a Hét Nap külmunkatársa vezette. Szóba került 78 éves lapunk története, a szerkesztés kulisszatitkai, az internetes felületünk népszerűsége, az újságírói hivatás szépsége, valamint bemutattuk a könyveinket és tematikus kiadványainkat is.

 

Az eseményen közreműködött Guzsvány Izabella koncert- és operaénekes, Tallós Kinga, a Forrás Magyar Népművészeti és Kulturális Oktató Központ cimbalmosa.

Köszönjük a szívélyes vendéglátást!

A rendezvényről bővebben szeptember 25-ei számunkban olvashatnak.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..