home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A Gyöngyösbokréta és a Durindó Fesztiváltanácsának közleménye
2021.08.14.
LXXVI. évf. 32. szám
A Gyöngyösbokréta és a Durindó Fesztiváltanácsának közleménye

A Gyöngyösbokréta és a Durindó Fesztivál Tanácsa valamint a törökbecsei Szervezőbizottság tisztelettel értesíti a Fesztiválra bejelentkezett és bejelentkezni kívánt csoportokat és szólistákat, hogy közösségi ünnepünk – a tervezett szeptember 25–26-ai hétvége helyett– egy héttel később kerül megszervezésre.

Az LVII. Gyöngyösbokréta résztvevőit október 2-án, szombaton, a XLIV. Durindóra érkezőket pedig október 3-án, vasárnap várják Törökbecsére! A változás annak jegyében is történik, hogy október első hétvégéjén a Kárpát-medence megannyi helyszínén megrendezésre kerül az I. Csoóri Sándor Népművészeti Fesztivál.

Közösségi ünnepünket természetesen a járványügyi helyzetre és rendelkezésekkel összhangban szervezzük meg.

A Szervezőbizottság arra kér mindenkit, hogy aki még nem töltötte ki, nem küldte el jelentkezési lapját, azt legkésőbb augusztus 31-ig tegye meg.

A jelentkezés módjával és feltételeivel kapcsolatban bővebb tájékoztatót kérhetnek: a 062-566-234-es számon Juhász Gyulától, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet munkatársától, Brezovszki Rolandtól, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség munkatársától a 069-5541-215-es elérhetőségen, vagy ezt a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet honlapján, a (www.vmmi.org) is megtehetik, ahol a megfelelő jelentkezési lap is letölthető, mindemellett pedig az online-űrlap kitöltésével is be lehet nevezni.

A Szervezőbizottság ismételten szeretné elmondani, hogy a legszebb és legtömegesebb népművészeti találkozónkra már régebben előadott, bemutatott műsorszámmal is jelentkezhetnek, vagy amennyiben új produkcióval érkeznének, ennek nem feltétele az, hogy a fesztivált megelőzően azt bemutassák közönség előtt, hiszen  a legfontosabb az örömteli újratalálkozás!

 

A várva várt találkozás jegyében:

A törökbecsei Szervezőbizottság, valamint a Gyöngyösbokréta és a Durindó Fesztivál Tanácsa.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..