home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A Gubi—Dobó-páros diadala 
(T. T.)
2015.08.30.
LXX. évf. 34. szám
A Gubi—Dobó-páros diadala 

A Gubi Krisztián — Dobó Roland-páros győzelmével ért véget a magyarkanizsai strandon a hagyományos páros lábteniszbajnokság, melyen összesen 11 páros (3 zentai és 8 kanizsai) vett részt.

Elsőként a csoportmérkőzésekre és a rájátszásra került sor, majd a helyosztó és a dobogós helyekért vívott meccsek következtek. A csoportgyőztesek Gubi Krisztián és Dobó Roland, valamint Papp Róbert és Nikola Grozdanić egyenes ágon jutottak az elődöntőbe, a csoportok második és harmadik helyezettjei a rájátszásban döntötték el, hogy kik jutnak az elődöntőbe. A döntőben a Gubi—Dobó-kettős 3 : 0 (21 : 19, 21 : 15, 21 : 18) arányban legyőzte a Papp Róbert—Nikola Grozdanić-kettőst. A bronzmeccsen Sóti Mihály és Igor Milanović 2 : 1-es (21 : 17, 17 : 21, 21 : 18) győzelmet aratott a Lipták Csaba — Remete Norbert-kettős felett. Az ötödik helyen Lipták Zsolt és Barát Róbert végzett, ők a Zoran Milanović — Veselin Zavišić-duónál bizonyultak jobbnak két játszmában. Minden részvevő oklevelet kapott, a dobogós helyezettek pedig serleget és érmet. A rendezvény sikeres lebonyolítását több vállalat és magánszemély támogatta különféle formában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..