A Fokos zenekar megnyerte a Döntők Döntőjét

A Fokos zenekar megnyerte a Döntők Döntőjét

A Döntők Döntőjével befejeződött a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor hatodik évada, amelyre a műsorfolyam eddigi legjobbjait hívták meg.


A Döntők Döntője fináléjában a nézők szavazatai alapján az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriában az erdélyi Borbáth Szilveszter kapta a legtöbb szavazatot, maga mögé utasítva a zentai Sőregi Annát és kísérőjét, Komáromi Kristófot, valamint a Pendely Énekegyüttest. Szóló és párostánc kategóriában Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik, a hangszeres szólisták és zenekarok csoportjában az óbecsei Fokos Zenekar, a néptáncegyüttesek közül pedig a Jászság Népi Együttes vehette át az OTP Bank egy-egy millió forintos nyereményét, amelyet a fellépők jótékony célokra fordítanak. Az OTP Bank további egy-egy millió forint ajánlott fel a győzteseknek saját célra, a gála többi résztvevője fél-fél millió forintos jutalmat kapott és egymillió forintos különdíjat érdemelt ki ifjabb Ürmös Sándor cimbalmos.


A Fokos zenekar a Fölszállott a páva tehetségkutató műsor A Döntők Döntője fináléjában, a Duna Televízióban 2018. december 21-én (MTI/Máthé Zoltán)


A nézők a már említettek mellett a Tokos zenekarra, Majer Tamás szólótáncosra, a Debreceni Hajdú Táncegyüttesre, a Jászság Népi Együttesre és a Szinvavölgyi Néptáncműhelyre voksolhattak.

A Fokos zenekar a nyereményét az óbecsei Lurkóháznak ajánlotta fel.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Múzsaidéző rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

A Fokos zenekar megnyerte a Döntők Döntőjét
Múzsaidéző
A Fokos zenekar megnyerte a Döntők Döntőjét
Múzsaidéző
  • Csermák Zoltán
  • 2020.08.05.
  • LXXV. évfolyam 32. szám
Facebook

Támogatóink