home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
A Csipet Csapat és a tojásfestés
(—)
2015.04.15.
LXX. évf. 15. szám
A Csipet Csapat és a tojásfestés

A feketetói Csipet Csapat néven ismert kis kreatív társaság szervezésében az idén is megtartották a III. hagyományápoló húsvéti tojásfestést. Az esemény helyszíne a kanizsamonostori művelődési ház volt, a részt vevő gyermekek a környező falvakból érkeztek. Az egybegyűltek kipróbálhatták a különféle tojásfestési technikákat, mint például az írókázást, a viaszolást, a zsírkrétás mintázást, a quilling- és a szalvétatechnikával való ékesítést.

Húsvéti képeslapok, díszek is készültek, a legkisebbek pedig kiszínezhették az előre kinyomtatott rajzokat. Miután mindenki elkészítette a saját alkotását, a barátkozás tovább folytatódott a művelődési ház udvarában. A gyermekek különféle ügyességi játékokon nyerhették meg a szervezők által készített jelképes ajándékokat.

A rendezvényt a csókai Művelődési és Oktatási Központ, illetve a kanizsamonostori Petőfi Sándor Művelődési Egyesület támogatta, továbbá köszönet illeti a szülőket is az önzetlen segítségükért.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..