home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
A 6. Szabadkai Félmaraton megrendezésében részt vevők munkaértekezlete
2023.07.07.
LXXVIII. évf. 27. szám
A 6. Szabadkai Félmaraton megrendezésében részt vevők munkaértekezlete

Dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke a mai napra hívta össze a 6. Szabadkai Félmaraton megrendezésében részt vevők munkaértekezletét.

A sporteseményt a városnapi ünnepség keretében tartják meg, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a helyi, mind a külföldi sportolók körében.

A Városházán megtartott értekezleten jelen voltak a szervező, a Horizont Sportegyesület képviselői, az állami és önkormányzati szervek, a közszolgálatok képviselői, a Belügyminisztérium, a Szabadkai Rendőrkapitányság képviselői, Szabadka város közvállalatainak és közművállalatainak igazgatói és munkatársaik, a Szabadkai Egészségház igazgatója, a Mentőszolgálat, a Városi Vöröskereszt, a Vojput Kft. képviselői, a városi kulturális intézmények, humanitárius egyesületek, az önkormányzat és a városi közigazgatás illetékes szolgálatainak képviselői.

E jelentős sportesemény öt éve kerül megrendezésre, és minden évben sikeres volt. A találkozó résztvevői egyetértettek abban, hogy annak ellenére, hogy a szervezés és a lebonyolítás nagy figyelmet, részletesen kidolgozott terveket és nagy szakértelmet igényel, éppen a minden részletre kiterjedő és pontosan összehangolt munka, valamint a közös törekvés, hogy a városunk hírnevét öregbítő rendezvény jól sikerüljön, az ösztönző erő is egyben, hogy erőforrásai mozgósításával mindenki a tőle telhető legtöbbet megtegye.

Dr. Pásztor Bálint, a mai értekezlet házigazdájaként kihangsúlyozta, hogy ez az egyik olyan sportrekreációs rendezvény, amely a sport népszerűsítése mellett Szabadkát is népszerűsíti, és hozzájárul városunk turisztikai kínálatának gazdagításához.

A versenyszámok útvonalai a városközponton keresztül vezetnek, gyönyörű épületek között, melyekre a szabadkaiak nagyon büszkék. A versenyzők számos műemléket, várostörténeti jelentőségű épületet – köztük templomokat, a Városi Könyvtár épületét láthatják, gyönyörködhetnek a szecessziós stílusban épült Városháza, zsinagóga, Reichl-palota szépségeiben

A 6. Szabadkai Félmaraton szlogenje „Fuss a történelmen át!” és 2023. augusztus 27-én lesz megtartva

A https://subotickipolumaraton.com/?lang=hu linken keresztül még lehet jelentkezni az 5 km, 10 km és a félmaraton (21,1 km) versenytávokra.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..