home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
A 117. alkalom
Martinek Imre
2021.11.10.
LXXVI. évf. 45. szám
A 117. alkalom

Sorrendben 117. alkalommal tartottak hangulatos dzsesszestet a Háló Közösségi és Kulturális Központnak az S4 néven is (köz)ismert budapest-belvárosi székházában.

Történt mindez a Háló Jazz Klub szervezésében, folyó év enyészet havának (november) 9-én. Abban a Semmelweis utca 4. alatti közösségben, amely hivatalosan 1989-től, ténylegesen pedig emberemlékezet óta áll a Kárpát-medencei magyarság és a kereszténység szolgálatában. Egyébként a dzsesszklub, melynek működését az idei évadban az NKA (Nemzeti Kulturális Alap) Hangfoglaló Program támogatja, köztudomásúan minden hónap második keddjén fogadja a zenei műfaj kedvelőit. A sorozat szerkesztője és művészeti vezetője Deseő Csaba.

A legutóbbi, ilyen jellegű találkozáson a Szalóky Classic Jazz (Szalóky Béla – trombita; Dennert Árpád – szaxofon, klarinét; Nagy Iván – zongora és Lutz János – bőgő) fellépését élvezhette a nagyérdemű.

A szerző fotói a helyszínen készültek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..