home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
90. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás Újvidéken
2023.05.22.
LXXVIII. évf. 20. szám
90. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás Újvidéken

Május 20-án nyílt meg és e hónap 26-áig tart a 90. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár Újvidéken. Az eseményen 1100 kiállító vesz részt 26 országból. A külföldi vállalatok mellett teret kaptak a szerbiai cégek is. 

A kiállítást Jelena Tanasković szerb mezőgazdasági miniszter és Francesco Lollobrigida olasz mezőgazdasági miniszter nyitotta meg. Olaszország harmadik alkalommal a rendezvény partnerországa, idén 21 céggel és vállalattal mutatkozik be.

A belépőjegyekkel ezúttal is sorsoláson vesznek részt a vásárra látogatók, két traktort, egy vetőgépet, egy műtrágyaszórót és egy permetezőgépet sorsolnak ki, az ünnepélyes átadás a kiállítás utolsó napján lesz.

Az Újvidéki Vásár az idén ünnepeli fennállásának 100. évfordulóját, ugyanis 1923-ban nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás az évek során az Újvidéki Vásár védjegye lett. Évente több százezer érdeklődőt vonz, közöttük számos külföldi vendéget is. 

A belépőjegy ára 700 dinár, nyugdíjasoknak 350 dinár, a csoportos belépés pedig 500 dinár személyenként.

Forrás: Pannon RTV, Magyar Szó

Fotók forrása: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..