8. MAdT — a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tábora
2015.06.03.
LXX. évf. 22. szám
8. MAdT — a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tábora

Van egy hely, ahol hét éve minden nyáron történt valami hihetetlenül izgalmas, valami fantáziadús, valami észbontó. Valami, ami egy életre megváltoztat, átformál, tapasztalatot ad, és mindezt a színház révén…

Ha rendezőként, színészként vagy mozgásszínészként szeretnéd formába önteni a gondolataidat, érzéseidet, és ezzel közelebb szeretnél kerülni önmagadhoz, ha rengeteg tapasztalatra, új barátra és élményre tennél szert — július 12-e és 19-e között Zentán, a MadT-táborban a helyed!

Az idei csoportvezetők:

Színjátszó csoportok: Hajós Zsuzsa színész-drámatanár (Budapest), Kovács Frigyes Jászai-díjas színművész, egyetemi tanár (Szabadka), Perényi Balázs drámapedagógus, kritikus, szakíró (Budapest).

Mozgásszínházi csoport: Kiss Anikó rendező-koreográfus (Magyarkanizsa).

Rendezői csoport: Táborosi Margaréta rendező-koreográfus, egyetemi tanár (Zenta—Újvidék).

További tanárok: Hernádi Kriszta logopédus, beszédtanár (Budapest), Siflis Zoltán filmrendező (Szabadka), Solténszky Tibor dramaturg (Budapest).

Színjátszó csoport esetében az alsó korhatár 15 év, a felső 32.

Rendezői csoport esetében az alsó korhatár 18 év, felső korhatár nincs. A rendezői csoport színjátszói esetében az alsó korhatár 18 év, felső pedig nincs.

A mozgásszínházi csoport teljes létszáma 8 fő. Táncos múlt, előtudás nem szükséges. Az alsó korhatár 16 év.

A tábor költségeihez való hozzájárulás 6000 dinár, melyet előre, de akár három részletben is ki lehet fizetni. Az első részlet befizetési határideje június 20-a, a másodiké július 1-je, a harmadiké pedig július 10-e (vagy a táborba érkezés napja).

A képzés ideje alatt a részvevők a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban kapnak teljes ellátást (napi háromszori étkezéssel és szállással).

Jelentkezni június 15-éig lehet a www.vmmi.org oldalon található elektronikus jelentkezési lapon.

Bővebb információ Hajvert Lódi Andreától a +381/62/849-6029-es mobiltelefonszámon vagy az andrea@vmmi.org e-mail címen kapható.

A tábor a Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű rendezvénye, szervezője a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Felhívás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..