home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
8,5 millió dinár 73 női vállalkozónak
2023.05.29.
LXXVIII. évf. 21. szám
8,5 millió dinár 73 női vállalkozónak

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság pályázata alapján a női vállalkozói tevékenységet segítő vissza nem térítendő támogatást ítéltek oda gépek, számítástechnikai berendezések, szoftverek beszerzési költségeinek támogatására. A döntés értelmében 73 kedvezményezettnek, a Vajdaság Autonóm Tartomány területén tevékenykedő női vállalkozónak összesen 8,5 dinár jutott.

A szerződéseket Branko Đurčić, a tartományi kormány alelnöke, dr. Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár, valamint Branislava Simanić, a Szerbiai Kereskedelmi Kamara Vállalkozási Szektorának igazgatója adta át.

A médiának eljuttatott közleményből kiderül, a kiírásra 159 pályázat érkezett, amelyek között azonban nagyon sok hiányos volt, éppen ezért dolgozni kell a női vállalkozók és a vállalkozóvá válni vágyók oktatásán.

Fotó: Tartományi Kormány

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..