home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
7,3 milliárd dinár a vajdasági utakra
2023.07.27.
LXXVIII. évf. 30. szám
7,3 milliárd dinár a vajdasági utakra

Az elkövetkező hónapokban 30 vajdasági településen zajlik az utak helyreállítása. A beruházás összértéke meghaladja a 7,3 milliárd dinárt – mondta Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Temerinben.


Fotók forrása: Tartományi Kormány  

Mirović kiemelte, Temerinben,18 utcában csaknem 12 kilométert aszfaltoznak le. A munkálatok összesen 203 millió dinárba kerülnek, melyből a Tartományi Kormány a Nagyberuházási Igazgatóságon keresztül 150 millió dinárt utalt át erre a célra, a fennmaradó összeget pedig Temerin önkormányzata biztosítja.

Mirović emlékeztetett arra, hogy az utak helyreállítása Újvidéken kezdődött, ahol a tartományi kormány által finanszírozott munkálatok értéke három szerződés alapján 2,2 milliárd dinár. Elmondta azt is, hogy pénzt biztosítottak a Karlócán áthaladó út négy kilométeres szakaszára, a munkálatok várhatóan augusztusban kezdődnek. 250 millió dinárt biztosítottak a szabadkai útfejlesztése, ami már a következő napokban kezdődik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..