home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
60 év — 60 tárgy
(gyg)
2016.06.21.
LXXI. évf. 24. szám
60 év — 60 tárgy

A szabadkai magyar főkonzulátus és a Nagy Imre Társaság szabadkai szervezetének közreműködésével rendezték meg Szabadkán a Nagy Imre, a forradalom miniszterelnöke. 60 év — 60 tárgy című kiállítást június 20-án a Szabadkai Városi Múzeumban.


Szabó Attila felvételei

A Nagy Imre életét bemutató pannókat, valamint az egykori miniszterelnök hagyatékából származó eredeti személyes tárgyakat a Magyar Nemzeti Múzeum bocsátotta rendelkezésre.

A megnyitón dr. Babity János, Magyarország szabadkai főkonzulja, dr. Csorba László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, valamint Hulló István, a Szabadkai Városi Múzeum igazgatója szólalt fel. A kiállítás, mely az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc jubileumi rendezvénysorozatának szabadkai nyitórendezvénye, június 21-e és szeptember 30-a között látogatható a nagyközönség számára. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..