home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
56 gyertya lángja
Tóth Lívia
2015.10.22.
LXX. évf. 42. szám
56 gyertya lángja

Zentán a Művelődési Házban az 56 gyertya lángja című műsorral emlékeztek az 1956-os magyarországi forradalom és szabadságharc 59. évfordulójára. Ünnepi beszédet mondott Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke.

Az előadásban felléptek a Zentai Magyar Kamaraszínház színművészei: Dévai Zoltán, Lőrinc Tímea, Nešić Máté, Papp Arnold, Rutonić Róbert és Virág György, László Judit, az Újvidéki Színház művésze, valamint a Kosztolányi Dezső Színház Színházi Műhelyének színinövendékei. A dramaturg Oláh Tamás, a  koreográfus Kiss Anikó volt. A zenei átdolgozás Erős Ervin, a videó és a hangszerkesztés Varga Tamás nevéhez fűződik.

Rendezte: Kálló Béla.























Herédi Krisztián felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..