home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
500 millióra nőtt a Facebook Messenger-t használók száma
(—)
2014.12.17.
LXIX. évf. 51. szám
500 millióra nőtt a Facebook Messenger-t használók száma

A Facebook nemrég jelentette be, hogy havonta átlagosan félmilliárd ember használja a cég saját fejlesztésű üzenőalkalmazását, a Messengert — vagyis az idei év áprilisa óta két és félszeresére, 200 millióról 500 millióra nőtt a felhasználók száma.

A közösségi oldal jelentős erőforrásokat ölt az applikáció népszerűsítésébe, részben ennek is köszönhető ez a változás. Persze nem csak marketingeszközökkel igyekezett rávenni az embereket a Messenger használatára, agresszívabb módszereket is bevetett. Az idén nyáron kivette az üzenőklienst a mobilalkalmazásaiból, így aki szeretne üzenetet váltani a barátaival, kénytelen letölteni és telepíteni az új applikációt. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..