home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
5 új lélegeztető gép a Zentai Közkórháznak
Pannon RTV
2020.11.28.
LXXV. évf. 48. szám
5 új lélegeztető gép a Zentai Közkórháznak

5 új lélegeztetőgépet és további 5 betegőrző monitort kapott a Zentai Közkórház. A berendezéseket Magyarország Kormánya ajándékozta az intézménynek.

Az adományok szombat délután érkeztek meg a Vajdasági Klinikai Központból. Dr. Csáki Beáta, a kórház igazgatója elmondta, a segély a legmegfelelőbb pillanatban érkezett. Jelen pillanatban 13 covid-pozitív beteget ápolnak az ottani izolációs-részlegen. Közülük ketten vannak lélegeztetőgépen.

Dr. Csáki Beáta, igazgató, Zentai Közkórház: „Nagyban segíteni fogja az izolációs részlegben dolgozók munkáját, valamint a betegek gyógyítását, akiknek most ez a legszükségesebb. Természetesen ezeket a készülékeket, ezeket a berendezéseket a járvány megszűntével más helyeken is tudjuk majd használni. Olyan helyeken, ahol majd szükség lesz a betegek hermodinamikai követésére, esetlegesen az olyan súlyos betegeknél, akiknél szükség adódik a gépi lélegeztetésre.”

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..