home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
206 ország, 5 karika, 4012 sportoló, 8000 önkéntes
Gazsó Orsolya
2018.11.27.
LXXIII. évf. 47. szám
206 ország, 5 karika, 4012 sportoló, 8000 önkéntes

Gazsó Orsolya egy volt az utóbbiak közül az idei évi Ifjúsági Olimpián Buenos Airesben

„Egy családdá kovácsolódtunk az Olimpia idejére mindannyian.

Hajnali ötkor csörgött reggelente az ébresztőnk, hogy a város egyik végéből a másikba érjünk, és hogy munkánkkal hozzájáruljunk az Olimpia gördülékeny és jókedvű lebonyolításához.

Élőben átélni, hogyan küzdenek a csapatok az olimpiai dobogós helyekért, hogyan harcolnak önmagukkal és az ellenfelükkel, ki hogyan veti a keresztet és imádkozik játék előtt, a sportolók hogyan változnak ellenfélből baráttá a meccs után, milyen pszichikai erővel lendülnek túl egy fizikai sérülésen, milyen alázattal lépnek a pályára, és ha nincs közös beszélt nyelv, hogyan találják meg mégis az utat a kommunikációra, leírhatatlan érzés.

Hálás vagyok, hogy része lehettem egy ilyen erős közösségnek. Felemelő érzés és csodálatos élmény volt a szervezőcsapat részének lenni.”


Még több kép:▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..