home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
2022 márciusától bevezetik a szociális kártyát
(Tanjug)
2021.02.12.
LXXVI. évf. 6. szám
2022 márciusától bevezetik a szociális kártyát

A szociális juttatásokat igazságosabban tudják elosztani a rászorulók között - ezt várják a szociális kártya bevezetésétől.

Elfogadta csütörtökön a szociális kártyáról szóló törvényt a szerbiai parlament. A szociális kártya bevezetésétől azt várják, hogy igazságosabb lesz a szociális juttatások elosztása az országban, vagyis a leginkább rászorulók kapnak majd szociális segélyt. Egy egységes és központosított elektronikus nyilvántartást is létrehoznak, amely pontos és friss adatokat tartalmaz majd az egyének és a hozzá kötődő személyek szociális-gazdasági státusáról. A törvény 2022. március elsejétől lép hatályba.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..