home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
2021-re halasztjuk a Szabadkai Félmaratont
2020.07.03.
LXXV. évf. 27. szám
2021-re halasztjuk a Szabadkai Félmaratont

Mivel a koronavírus-járvány sajnos továbbra is nagyban befolyásolja a mindennapi életet Szerbiában, a Szabadkai Félmaraton szervezője, a Horizont Sportegyesület a versenyzők, a szurkolók és a verseny megszervezésében részt vállaló személyek egészségének megőrzését szem előtt tartva azt a nehéz döntést hozta, hogy a 2020. augusztus 30-ára tervezett 4. Szabadkai Félmaratont ELHALASZTJA.

A Szabadkai Félmaraton szervezője a verseny elhalasztásának következményeként visszaszolgáltatja az összes pénzügyi támogatást, amelyet Szabadka Várostól és más támogatóktól kapott.

Minden nevezés automatikusan átkerül 2021-re. Azok a futók, akik már befizették a nevezési díjat, nevezésüket átvihetik 2021. helyett 2022-re. Ezen szándékukat az alábbi címen szíveskedjenek jelezni: info@subotickipolumaraton.com

Vigyázzunk magunkra és egymásra! Találkozunk 2021-ben!
 


A Szabadkai Félmaraton szervezői

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..