home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
20 éves a Vajdaság Erdői Közvállalat
2022.09.30.
LXXVII. évf. 39. szám
20 éves a Vajdaság Erdői Közvállalat

Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke részt vett a Vajdaság Erdői Közvállalat 20 éves fennállásának jubileumi ünnepségén.  

Pásztor István rámutatott, a Vajdasági Erdei Közvállalat, melynek alapítója a Tartományi Képviselőház, két évtized után azt bizonyítja, hogy létrehozásakor az elképzelés helyénvaló volt.  

–Az erdőgazdálkodás nem csak a jelen kérdése, hanem a gyermekeink jövőjével is kapcsolatos. A Vajdaság Erdői vállalat gazdálkodásával bebizonyította, hogy az állami is lehet hatékony, gazdaságos és sikeres, és hozzájárulhat a Szerb Köztársaság költségvetéséhez – hangsúlyozta Pásztor István.

Kókai Roland, a Vajdaság Erdői Közvállalat igazgatója kiemelte, ez a cég magas üzleti normákat állított fel, és a zöld gazdaság fejlesztésének egyik stratégiai vállalata a Szerb Köztársaságban. Köszönetet mondott azoknak a munkatársaknak, akik elhivatottságukkal és szaktudásukkal évről évre javítják az üzletmenetet, az erdőviszonyoktól, a munkatechnológián, a vadászaton át, és minden egyéb területen.

Nagyszámú vendég jelenlétében A természet védelme – az erdők megőrzése szlogennel ünnepelték meg a Vajdaság Erdői Közvállalat jubileumát, valamint elismerő okleveleket adtak át azoknak a magánszemélyeknek, illetve intézményeknek, dolgozóknak és partnerszervezeteknek, akik / amelyek hozzájárultak a vállalat fejlődéséhez.

Forrás: A Tartományi Képviselőház Közleménye

Fényképezte: Ótos András

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..