home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
122 éves a muzslyai iskola
Borbély Tivadar
2015.12.15.
LXX. évf. 49. szám
122 éves a muzslyai iskola

A muzslyai Szervó Mihály Á. I. nemrégiben ünnepelte az iskola napját.

A tanintézmény nevét viselő Szervó Mihály mellszobrának megkoszorúzása után Molnár Attila, az iskola igazgatóhelyettese beszámolt az intézmény egyéves tevékenységéről, a beruházásokról, a tantermeken és az udvaron végzett felújításokról, munkálatokról, valamint a tanulók községi, tartományi és köztársasági szintű versenyeken elért sikereiről.

A beszéd után köszönőleveleket adtak át azoknak a munkatársaknak, akik az elmúlt tíz, húsz, illetve harminc év alatt példamutatóan és szorgalmasan végezték küldetésüket. Köszönőlevelet kapott Barna Mária, Nagy Rózsa, Natalija Ostojić, Sandra Matić, Vesna Protić, Dragana Rabota, Koppi Vilmos, Juhász Illés és Goran Mitrić. Nyugdíjba vonulása alkalmából külön köszöntötték Jasminka Jakimovski okleveles képzőművészt, az iskola rajztanárát.

Az egész napos rendezvény alatt szerveztek még vetélkedőket, kézműves-foglalkozásokat és sportversenyeket is.
















Fotók: B.T./Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..