home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
11 millió védőoltás Szerbiának
(Tanjug)
2021.01.31.
LXXVI. évf. 4. szám
11 millió védőoltás Szerbiának

Új szerződést írnak alá a vakcinák beszerzéséről a hét elején Szerbiában, melyekkel együtt már összesen 11 millió oltóanyag érkezik az országba - jelentette be Ana Brnabić a Pink Televízió vendégeként.

 A szerb miniszterelnök emlékeztetett, hogy az ország már aláírt egy megállapodást 6,5 millió adag védőoltás beszerzéséről. Brnabić rámutatott, hogy Szerbia egy komoly ország, és a legnehezebb helyzetekben is kész segítséget nyújtani minden partnerének. A szerb miniszterelnök arról is beszélt, hogy eddig összesen 438 ezer szerbiai lakost oltottak be a koronavírus elleni védőoltással. Brnabić hangsúlyozta, hogy az újraoltáshoz is elegendő vakcina áll rendelkezésre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..