home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XX. Találkozójának programja
2015.04.02.
LXX. évf. 13. szám
A Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XX. Találkozójának programja

A Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XX. Találkozójára április 10-e és 19-e között kerül sor Bácskertesen. Íme a részletes program:

A Találkozó nem tréfamester!

  25262 Bácskertes, Apatini út 1.
Nyitva programnapokon 13 és 24 óra között
Info:
Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség, Szabadka
Honlap: www.vmmsz.org
Villámposta: vamakult@open.telekom.rs
Mobil: +381/24/551-822, +381/65/577-0775

Petőfi Sándor Művelődési Egyesület, Bácskertes
Mobil: +381/63/802-7269

Vajdasági Magyar Művelődési Intézet, Zenta
Honlap: www.vmmi.org
Telefon: +381/24/816-790
Mobil: +381/62/849-6029, +381/63/556-693

XX Susret amaterskih pozorišnih ansambala vojvođanskih Mađara
25262 Kupusina, Apatinski put 1
Info: +381/65/577-0775, +381/63/556-693
E-mail: vamakult@open.telekom.rs
Web: www.vmmi.org
Za vreme programa otvoreno od 13 č.

Április 10., péntek, 17.00 óra,
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület székháza

Ilyenek voltunk. Tallózás a vén Találkozó képeiből. Kiállításmegnyitó

Április 10., péntek, 18.00 óra, színházterem

A Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XX. Találkozójának ünnepélyes megnyitója

Április 10., péntek, 18.30 óra, színházterem

Sturcz József Amatőr Színjátszó Csoport, Bácskertes
Petőfi Sándor – Kacsó Pongrác: János vitéz (120’)
Rendező: Molnár József

Az előadásról: A szerelmes pásztorfiú, Kukorica János önhibáján kívül bajba kerül, kényszerből huszárnak áll, ismeretlen csatatérre vetődik és dicsőséget arat. A hősies tettek és a csatában szerzett érdem nem elégítheti ki azt, aki már megélte a szerelmet, és szembesült a halállal. Nem csoda hát, hogy János vitéz hátrahagyja a francia udvart, annak minden kincsével és a király leányával együtt, hogy elinduljon a lehetetlen felé: megtalálni a túlvilágon levő kedvesét, Iluskát. A bolyongás a meseszerű utolsó részben már a lélek nyugtalanságáról szól, arról a belső küzdelemről, melyet egy meggyőződés mozgat: nincs értelme az életnek boldogság nélkül. Ez a mámorítóan felszabadító érzés avatta a János vitézt az egyik legnépszerűbb alkotássá: a jelentéktelen Kukorica Jancsi önerejéből válhat sikeres és boldog János vitézzé.

Korhatár: Mindenkit szeretettel várunk!

Április 11., szombat, 13.30 óra, színházterem

A Zentai Magyar Kamaraszínház diákszínjátszói, Zenta
Variációk egy kapcsolatra. A társulat szövegeiből összeállítva (60’)
Rendező: Dévai Zoltán és Nešić Máté

Az előadásról: Párkapcsolat? Modern világunk egyik legösszetettebb problémája. Azt mondják, régebben nem volt olyan könnyű feladni egy kapcsolatot, mint ma. Váltakoznak az emberek és a partnerek sorjában, hihetetlen gyorsasággal. Szakítás? Egy igazi tragikomédia, a kiheverési fázisokkal együtt. Újrakezdés? A foltozott nadrág lehet-e még a régi? Érdemes ma még foltozni, vagy bátran új dolgokba kell belekezdeni? Ezekre a kérdésekre keressük állandóan a válaszokat. (A rendezők gondolatai az előadásról)

Korhatár: 14 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 11., szombat, 15.30 óra, színházterem

Fény-Bárka, Magyarkanizsa
Fekete István: Rorate (15’)
Rendező: Mácsai Mónika

Az előadásról: Megszokásból ragaszkodni valamihez, „mint beteg szilva a fához”, magányosnak lenni… számtalanszor megéljük. Tanuljuk. És közben kapaszkodunk. Ebbe/ebben az előadásban is.
A Magyarkanizsa Községbéli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ keretében működő Fény-Bárka társulata fogyatékkal élő felnőttekből áll. Közösségük több mint tíz éve keresi a kapcsolatot és építi a hidat az átlagpopuláció és a fogyatékos emberek között. A világot jelentő deszkákon ma már otthonosan mozognak, örömmel játszanak, és immár másodszor vesznek részt a Találkozón. Idén a Magyarkanizsai Vöröskereszt támogatásával.

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 11., szombat, 17.30 óra, színházterem

Gondolat-Jel Társulat, Magyarkanizsa
Sarah Kane – Euripidész – Lucius Annaeus Seneca – Jean Racine: Phaedra (55’)
Rendező: Oláh Tamás

Az előadásról: A mostohafiába szerető anya története a világirodalom egyik legismertebb mítosza. Van valami Phaedrában, ami miatt a művészek kétezer-ötszáz éve képtelenek elszakadni alakjától, s az őt halálba kergető bűntől.
Az előadás szövegkönyvének összeállításakor négy dráma sorait és karaktereit vettük alapul. Euripidész a Hippolütoszban még nagyobb hangsúlyt fektet apa és fiú viszonyára, mint a balsorsú királynő végzetére. Seneca Phaedrájára már ólomsúlyként nehezedik nevelt fiának értelmetlen halála. Racine lélektani mesterművében elképesztő mélységekbe menően formálja meg az irdatlan nyomás alatt gyötrődő feleség alakját, Sarah Kane Phaedra szerelme című műve pedig a nihilista fiatalság és az elfojtott érzelmek kegyetlen tragédiája.

Előadásunkban központi szerepet kap a testiség megjelenítése. A karakterek belső kínjai és vívódásai gesztusaikban mutatkoznak meg. Testük is beszél helyettük, mert szavaik már kevésnek bizonyulnak…

Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 11., szombat, 20.00 óra, színházterem

József Attila színjátszócsoport, Nagykikinda
Háy János: A Gézagyerek (95’)
Rendező: Király Sándor

Az előadásról: A Gézagyerek nem gyűlöl, nem vádol, hanem feltétlenül szeret és hisz. Megbízik bárkiben. Őszinte, nyílt tekintetében mégis ott lapul a vád, mert tiszta, kék szeme hű tükre minden gyarlóságunknak, rigolyánknak, de a bennünk lakó Istennek is. Úgy néz mindent és mindenkit, mint egy okos kisfiú, s ha valóban gyermek lenne, valószínűleg csak legyintene rá a falu népe. De mit kezdjenek a gyerekemberrel, egy szellemileg fogyatékos felnőttel?

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 12., vasárnap, 11.00 óra, színházterem

KEX Egyesület, Zenta
Óz a nagy varázsló. L. Frank Baum azonos című műve alapján (35’)
Rendező: KEX Egyesület

Az előadásról: Dorothyt egy forgószél Óz birodalmába repíti, ahol Glinda, a Jó Boszorkány adja tudtára, hogy elpusztította a Gonosz Keleti Boszorkányt. Dorothy a Jó Boszorkánytól megkapja a Gonosz Boszorkány Piros Cipellőjét, ám a Nyugati Boszorkány (a Keleti Boszorkány húga) megharagszik a lányra, s meg akarja szerezni tőle a varázscipőket. A Sárgaköves Úton Dorothy elindul Smaragdvárosba, hogy Óz, a nagy varázsló hazarepítse a fekete-fehér Kansasba. Útközben találkozik a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és a Gyáva Oroszlánnal, akiknek ész, szív és bátorság kell. Ők is Dorothyval mennek…
A Kex Egyesület a közismert történet bábszínházi változatát hozza el. Megtartották a tanulságos történetet, csak a szereplőket aktualizálták a mai gyerekek kívánalmainak megfelelően.

Korhatár: Mindenkit szeretettel várunk!

Április 12., vasárnap, 14.00 óra, a Tűzoltóotthon kisterme

Zsebtársulat, Szabadka
Prométheusz light. Aiszkhülosz Leláncolt Prométheusza alapján (45’)
Rendező: Lőrinc Tímea

Az előadásról: Mit jelent a mai világban „prométheuszi hősnek lenni”? Mit jelent láncok között élni? Mit azonosítunk ma a tűzzel? Miért kell vagy lehet a mártírságot vállalni? Kik azok, akik a büntetéseket kiszabják, akik ítélkeznek felettünk?
Prométheusz egy fiatal lázadó titán, aki a köz javát szolgálja, ugyanakkor a felsőbb hatalmak ellen küzd, és ezért büntetik meg. A Zsebtársulat előadásában öt fiatal és rendezőjük keresi a válaszokat a feltett kérdésekre– saját szövegeik és Aiszkhülosz drámájának segítségével. Nem születnek konkrét, helyes válaszok, ám egy valamire sikerül rájönniük: „Onnan fogod tudni, hogy jól vagy, ha nem találsz senkit, akinek a helyében lennél. És bármibe kerül, vagy akármi fáj, tudod, hogy élni lehet is, nem csak muszáj.”

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 12., vasárnap, 15.45 óra, színházterem

Az Ozoray Árpád Magyar Művelődési Egyesület színjátszó csoportja, Magyarkanizsa
Németh Ákos: A webáruház (75’)
Rendező: Krályevácski Eszter

Az előadásról: Martina és Viki unják az iskolát. Mindketten tizennégy évesek, mindkettejüknek világos, hogy a szüleikre nem számíthatnak semmiben, és mindketten népszerűségre vágynak, legalábbis osztálytársaik körében. Sajnos ezzel baj van: egyikük sem igazán a társaság középpontja… Viszont van egy ötletük!
A magyarkanizsai diákok egy kortárs magyar drámaíró darabjával érkeznek a XX. Találkozóra. Nem is akármilyen drámaíróéval. Németh Ákos darabjait rendszeresen játsszák Németországban, Angliában, Franciaországban. A webáruház (The Web Emporium) című darabjának New York-i premierjét a The Midtown International Theatre Festival keretében tartotta Manhattanben 2013-ban, így mintegy három évtized után először játszott New York-i hivatásos színház magyar színdarabot.

Korhatár: Mindenkit szeretettel várunk!

Április 12., vasárnap, 18.00 óra, színházterem

József Attila Művelődési Otthon Amatőr Színjátszó Társulata, Torontálvásárhely
Horváth Péter: Kilencen, mint a gonoszok (120’)
Rendező: Bakator János

Az előadásról: Horváth Péter fergeteges komédiája a József Attila Színház 2001. évi vígjátékpályázatának egyik díjnyertes darabja.
A humor szikéjével boncolgatja korunk legkényesebb kérdéseit: könnyek között kacagtatva szól identitásról és asszimilációról, önmagunk és mások, illetve a másság vállalásának és elfogadásának örök viszontagságairól.
A nézők ezúttal egy zsidó család különböző generációinak életébe nyerhetnek bepillantást. Ezek egymáshoz való viszonyulása, az öregség kényes kérdése és a hagyománytól, gyökerektől való egyre nagyobb mértékű eltávolodás, ami napjainkat jellemzi, s mindezen elgondolkodtató kérdések megjelenése a színpadon a legtöbb nézőt talán saját életével szembesítik

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 12., vasárnap, 21.00 óra, színházterem

Mara Amatőr Színház, Topolya
Tasnádi István: Finito, avagy a magyar zombi (70’)
Rendező: Körmöci Petronella

Az előadásról: Egy, a feleségével átveszekedett este után az élet problémáitól meggyötört férj, Blondin Gáspár bezárkózik a budiba, és öngyilkossággal fenyegetőzik. Ezt próbálják kihasználni a környezetében élő haszonlesők. A feleség, a rendőrőrnagy, a polgármester, a szomszéd, a megbukott popdíva, valamint az egyik tévéshow stábja. Szerződést íratnak alá az öngyilkosjelölttel, tévéműsort szerveznek élő közvetítéssel. Mindenki hasznot akar húzni a halálából, így Gáspár többször el is adja a halálát. A Blondin-ház környékén eluralkodik a káosz...

Korhatár: 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 13., hétfő, 15.00 óra, színházterem

Fabula Rasa Színjátszó Grund, Szabadka
William Shakespeare: Szentivánéji álom (105’)
Rendező: Greguss Zalán és Ralbovszki Csaba

Az előadásról: Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szerelmes királyi pár. Éppen esküvőjükre készülődtek. Körülöttük boldog és szomorú szerelmesek. Az erdőben tündérek viháncoltak, vidám kacajuktól zengett az erdő. Csakhogy a tündérkirály mérhetetlen féltékenysége kicsit megkavarja a szerelmesek fejét. Jobbkeze, a tündér mókamester viszi véghez a dolgot sajátos módon. Ki kit szeret, szeretett, szeretne szeretni…

Korhatár: Mindenkit szeretettel várunk!

Április 13., hétfő, 19.15 óra, színházterem

Adai Színtársulat, Ada
Ilyenek vagyunk mi. A szereplők írásai alapján (45’)
Rendező: Puskás Zoltán

Az előadásról: Provokatív és elgondolkodtató. Talán ez a két szó jellemzi a leginkább az Adai Színtársulat legújabb előadását, amelyet a csoport tagjai Puskás Zoltán, az Újvidéki Színház színész-rendezője irányításával állították színpadra, akinek célja a szembesítés és a gondolatébresztés volt. Ezért tartotta fontosnak, hogy a fiatalok életét és mindennapjait a maga nyersességében próbálják meg bemutatni, azaz ne olyanként láttatva, amilyennek a felnőttek látják, vagy látni szeretnék, hanem olyanként, amilyenként maguk a fiatalok látják és megélik azt. Az előadás szövegét a rendező irányításával maguk a fiatalok alkották meg és dolgozták ki.
Az egyes jelenetek az ökölvívó-mérkőzésekről ismert ringhez hasonló térben játszódnak, a színészek pedig maguk is küzdő sportolókként jelennek meg, ezzel is kifejezve azt az olykor valós, olykor szimbolikus küzdelmet, amelyet a mindennapjaik során a legkülönfélébb helyzetekben meg kell vívniuk az egyéni boldogulásuk és az emberi kapcsolataik sikeressége érdekében…

Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 14., kedd, 18.00 óra, a Tűzoltóotthon kisterme

tempera(MO)mentum, Újvidék
Ad De Bont: Mirad (60’)
Rendező: Maletaški Krisztina

Az előadásról: Egy boszniai fiú története nagynénje és nagybátyja elbeszélésében. A háború szörnyűségei és nehézségei az emberi tényező függvényében. Fikciómentes sorsrajz. Csapások sorozata, amely bármelyikünkkel megtörténhet.

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 14., kedd, 20.00 óra, színházterem

A Németh László Magyar Művelődési Egyesület színjátszó csoportja, Nemesmilitics
Szerbhorváth György: Hírcsinálók (50’)
Rendező: Litvai Karolina

Az előadásról: A nemesmiliticsiek idén egy kortárs darabot választottak, amely rólunk, vajdasági magyarokról szól. Előadásukból kiderül, hogyan is alakulnak a hírek, amíg a sajtóban megjelennek. A darabot a kupuszinai közönség két évvel ezelőtt a péterrévei Karinthy Frigyes Színjátszó Kör előadásában láthatta már. Emlékeznek?
Szerbhorváth György 2005-ben, az V. Vajdasági Magyar Drámaíróverseny alkalmával írta meg ezt a darabot. A hírcsinálók, avagy hagyjuk abba az álszenteskedést, tudjuk ám mi, hogy van az című drámát a több szálon futó cselekmény dramaturgiájának legizgalmasabb példájáért díjazta a zsűri.

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 15., szerda, 16.00 óra, színházterem

Rügyfakadás, Magyarcsernye
Szántó Armand – Szécsén Mihály: Paprikáscsirke (120’)
Rendező: Sári József

Az előadásról: Forgács Frigyes vállalkozó és családja dúsgazdag vacsoravendégeket vár New Yorkból. Egy kiváló magyar ötlet megvalósításához tőkéstárs kell és egy pompás vacsora, amely nagy reményekre jogosít fel. Ám a „drága” anyós, aki mindenhez ért, azt is tudja, hogy 13-an ülni az asztalhoz – nem szerencsés. Így lesz Forgácséknál vacsoravendég a saját inasuk és szobalányuk is…

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 15., szerda, 19.00 óra, színházterem

Petőfi Sándor Színjátszó Csoport, Tóba
Bencsik Imre: Kölcsönlakás (80’)
Rendező: Tóth János

Az előadásról: Fordulatokban és humorban gazdag estét tölthetnek velünk mindazok, akik megtisztelnek bennünket, és eljönnek előadásunkra. Igyekeztünk ismét olyan darabot választani, amelyik igazi kikapcsolódást jelent. Mi történik akkor, ha egy nős ember a szeretőjével kölcsönkéri a legkedvesebb munkatársa lakását? S ezzel egy időben ennek a csalfa embernek a felesége is kölcsönkéri a szeretőjével ugyanazt a lakást, csak éppen a legkedvesebb munkatárs feleségétől? Mindeközben megjelenik a fűtésszerelő, hogy megjavítsa az elromlott radiátort. Akinek a felesége szintén félrelépett, de szeretné magát visszasírni ehhez a gyönyörűszép emberhez. A problémák megoldásához egy furfangos ügyvédnek is lesz egy-két szava. Ígérjük, Bácskertesen mindenre fény derül, és segítünk kibogozni minden szálat!

Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 16., csütörtök, 19.00 óra, színházterem

A Kosztolányi Dezső Színház Színházi Műhelye, Szabadka
Intercutting. A szereplők szövegei alapján írta és dramatizálta: Oláh Tamás (70’)
Rendező: Kálló Béla

Az előadásról: Epilógus. Cut. Úgy nézek bele az életedbe, hogy magamat keresem. Cut. Ki vagyok én? Az, aki játssza a szerepet, vagy akit a szerep játszik? Cut. Hozzáérek a testedhez, a lelkedhez. Cut. Hol volt, hol nem volt, mint a mesében Méz Áronnal. Cut. Vér. Cut. Mondani akarok Neked valamit magamról. Adni akarok valamit magamból. De nem tudok. Cut. Igen, lány is vagyok. Közöd? Cut. Hamvadó cigarettavég, mikrofonba. Cut. Ma bal lábbal ébredtem, mint Pierre Richard. Cut. Belehalok, annyira szeretlek. Cut. Most csend. Cut. Megteszek egy kört, felemelem a fejem, oldalra fordulok, néhány lépés előre, kettő oldalt, lehajolok, mint az életünk. Cut. Az igazság az, hogy már ez is az előadás része. Színjáték. Pontos forgatókönyv szerint zajlik. Elejétől a végéig kitalált. Azaz teljes egészében igaz. Cut. Szeretném egyszer átmesélni neked az életem, feltéve, ha megérem. Cut. Happy end!

Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 17., péntek, 17.30 óra, színházterem

A Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület színjátszó csoportja, Temerin
Illyés Gyula: Tűvé-tevők (80’)
Rendező: Törteli László

Az előadásról: Az egyszerre vásári komédiák és népszínművek hangulatában megírt parasztkomédia központi kérdése egy tű keresése. Ha a néző azt gondolná, hogy ez egy semmi vacak kis dolog, bizony nagyot téved! A tű meglelésén egy házasság múlhat! S hogy a darab végére megkerül-e a tű, avagy megtalálja-e minden zsák a maga foltját, vagyis hogy a tű a cérnáját, vagyis hogy az egymást szeretők egymást, az előadásunkból kiderül.

A darabot egyaránt ajánljuk minden korosztálynak, és minden olyan rendezvényre, ahol a jókedv a főszereplő.

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Április 17., péntek, 20.00 óra, színházterem

Soma Színtársulat, Bácsfeketehegy
Kozsár Zsuzsanna: Hőség (60’)
Rendező: Hajvert Ákos

Az előadásról: Amikor Giovanni Boccaccio 1353-ban megírta a Decameront, nem gondolta, hogy egyszer a Soma Színtársulat kezébe kerülhet. A reneszánsz kor egyik legkiválóbb szövegét egy felvidéki író dramatizálta. Férfiak és nők viszonyait bontakoztatja ki Calandrino története mesebeli elemekkel, bohózatra hajazó jelenetekkel, némi malackodással és egy malaccal, amelynek jól áll a citrom a szájában. Két év hallgatás után, idén a Somások egy vérbeli falusi komédiát hoznak el a találkozó színpadára.

Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!


A versenyprogramon kívüli történések

Április 11., szombat

12.00–13.00, a Tűzoltóotthon kisterme
Az elfogadás útján
Drámafoglalkozás gyerekeknek

Minden ember valahol megtapasztalja a másságát. Ez a foglalkozás – a magyarkanizsai Fény-Bárka Rorate című előadásához kapcsolódóan – azt célozza meg, hogy jobban megismerjük a testi és értelmi fogyatékos embereket, és megtörténhessen bennünk egy nézőpontváltás. Hogy elinduljunk az elfogadás útján.

Foglalkozásvezetők: Mácsai Mónika óvónő, drámapedagógus és Fehér Anikó gyógypedagógus. Közreműködik: Cseszkó Mónika, a magyarkanizsai Vöröskereszt képviselője.

15.50–16.50, a Tűzoltóotthon kisterme
Az elfogadás útján
Drámafoglalkozás felnőtteknek

Minden ember valahol megtapasztalja a másságát. Ez a foglalkozás – a magyarkanizsai Fény-Bárka Rorate című előadásához kapcsolódóan – azt célozza meg, hogy jobban megismerjük a testi és értelmi fogyatékos embereket, és megtörténhessen bennünk egy nézőpontváltás. Hogy elinduljunk az elfogadás útján.

Foglalkozásvezetők: Mácsai Mónika óvónő, drámapedagógus és Fehér Anikó gyógypedagógus. Közreműködik: Cseszkó Mónika, a magyarkanizsai Vöröskereszt képviselője.

Április 16., csütörtök

16.00, József Attila Általános Iskola
Add a kezed!
Színjátszós foglalkozás gyerekeknek 1–8. osztályos korig. Foglalkozásvezetők: Hajvert Lódi Andrea drámapedagógus és Varga Tamás színművész. Közreműködik: Kálló Lilla.

Szeretettel várunk minden játékos kedvű diákot egy órányi pörgésre! Lesz titkos karmester és szigetek a kisebbeknek, de színpadi harc is a nagyfiúknak! Gyertek!

Április 17., péntek

16.00, József Attila Általános Iskola
Színházban jártam

Nagy beszélgetés a diákokkal a Találkozón látott előadásokról. Itt lehet kibeszélni, mi tetszett és mi nem, mi volt jó, és mi nem, mit gondolunk, és mit nem. Ki volt a legjóképűbb színész, ki volt a legviccesebb figura, melyik volt a legunalmasabb jelenet és mi volt a legjobb élmény a héten. A beszélgetést vezeti: Varga Tamás színművész.

Április 19., vasárnap, színházterem

Ünnepélyes díjkiosztó gálaműsor és meglepetés előadás

Átadásra kerül a 2015-ös találkozó két fődíja: a Pataki László-díj a találkozó legjobb hagyományos keretek között megvalósított előadásáért és a Bambach Róbert-díj a legjobb alternatív/új formákat kereső előadásért. További díjak: Garay Béla-díj a legjobb férfi főszereplőnek; Ferenczy Ibolya-díj a legjobb női főszereplőnek; Nagy István-díj a legjobb férfi mellékszereplőnek/epizodistának; Magyari Piri-díj a legjobb női mellékszereplőnek/epizodistának; Szántó Róbert-díj a legjobb színpadi beszédért; a közönség- és különdíjak.

Az előadások ingyenesek!

Szeretettel várjuk!

Impresszum

A Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XX. Találkozójának programfüzete. Kiadja a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség, 24000 Szabadka, Kossuth Lajos tér 4. Szerkesztő: Kálló Lilla és Hajvert Lódi Andrea. Korrektor: Kaszás Angéla. Műszaki szerkesztő: Antóci Dorottya és Bálint Tibor. Készült a szabadkai Grafoprodukt Nyomdában 500 példányban.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..