home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vendéglátói tevékenységet folyató cégek nyitvartásának korlátozásai
2020.09.28.
LXXV. évf. 39. szám
Vendéglátói tevékenységet folyató cégek nyitvartásának korlátozásai

Szabadka Város Válságkezelő Törzskara a 2020.09.28-án megtartott 15. rendkívüli ülésén meghozta az alábbi parancsot:

I
1. Elrendeljük a Szabadka város területén vendéglátói tevékenységet folyató cégeknek és vállalkozóknak, valamint éjszakai kluboknak, hogy nyitva tartásukat a 06,00-tól 23,00 óráig terjedő időszakra korlátozzák, és kötelezően tartsák be a dolgozók és a szolgáltatásokat igénybe vevők biztonságára és egészségére kiható valamennyi megelőző intézkedést, de különösen azokat, amelyek a SARS – CoV – 2 vírus okozta COVID-19 fertőzés terjedésének megakadályozására vonatkoznak.

2.  A jelen parancs rendelkezéseinek betartása felett Szabadka Város Közigazgatási Hivatala gyakorol felügyeletet a Felügyeleti és Ellenőrző Titkárság révén.

II
A jelen parancs azonnal hatályba lép.

 

A városi válságkezelő törzskar parancsnoka
Stevan Bakić

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..