home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
„Én segítek, de a rossz szokásaival mindenkinek magának kell megküzdenie”
Tóth Lívia
2020.07.11.
LXXV. évf. 28. szám
„Én segítek, de a rossz szokásaival mindenkinek magának kell megküzdenie”

A biorezonanciás rendszer az elektromágneses rezgések alapján méri fel az emberi szervezet sejtjeiben végbemenő változásokat, és megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapothoz képest, illetve miket szükséges kiegyenlíteni, korrigálni. A vizsgálat elsősorban a fizikai test szintjén jelentkező elváltozásokat mutatja, de utal a mögöttes érzelmi, lelki faktorokra is, valamint kiválóan alkalmas a rezgések helyreállítására és kezelésére.

A biorezonancia a többi közt feltárja az esetleges szervrendszeri, illetve életmódbeli rizikókat, a gombás, vírusos, bakteriális fertőzéseket, allergiákat, a testben jelen levő toxinokat, a nehézfémterheltséget, a kerülendő és pótlandó táplálékokat, a vitamin- és ásványianyag-hiányt, a sav-bázis egyensúlyt, az aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintjét. Mivel a témáról nagyon kevés ismeretem van, a fentiek leírásához ismertető anyagokat vettem alapul, majd meghallgattam egy szakembert, aki a találkozásunk során rajtam is elvégzett egy részleges felmérést.


Vujinović Katalin (a szerző felvétele)

Vujinović Katalin hosszú évekig az egészségügyben dolgozott, de eljött az az időszak, amikor úgy érezte, változtatnia kell az életén, mert hiányt észlelt, és azt, hogy valami nincs rendben.

— Régen az emberek az energiájuk elvesztésével, elöregedéssel fejezték be az életüket, és most is fontos lenne, hogy az időskort vitálisan, hatékonyan, betegségek nélkül éljük meg — kezdte a beszélgetést vagy inkább a tevékenységének a bemutatását Katalin. — Mivel számos kérdés vetődött fel bennem, kutatásba fogtam, és sok érdekes információra bukkantam, melyek kapcsán még több kérdésre akartam választ találni. Én ezt a folyamatot úgy fogalmaztam meg, hogy elindult az ébredésem. Úgy vélem, az emberekre rá van erőltetve, hogy másként éljenek, mint korábban, amikor még a természethez közelebb álltak. Mert mi is a természet része vagyunk, de valahogy eltávolodtunk tőle. Pedig ha egészségesek akarunk maradni, akkor az energiánknak összefüggésben kellene lennie a földdel, a természettel, ahol élünk. A természetgyógyászok említik, hogy egykor csak be kellett menni a faluba, és megnézni, milyen gyógynövények vannak a kertekben, és abból tudni lehetett, milyen betegségekkel küzdenek a település lakosai. Mondok egy egyszerű példát. Sokat kellene mezítláb járnunk, de nem a betonon, hanem füves területen, földön, az erdei séta pedig képes teljesen megtisztítani a mérgektől a szervezetet. Rátaláltam Georges Lakhovsky, Royal Raymond Rife, Nikola Tesla, Hulda Clark tudományos szövegeire, majd miután tovább kutattam, elérkeztem a kvantummedicináig. Megértettem, hogy az univerzumban minden, a legkisebb egység is rezgésben van, és ugyanez vonatkozik a sejtjeinkre is. Egyféle rezgést produkálnak, amikor a lélek és a test harmóniában van, és egy másik félét, amikor ezt az egységet megbontjuk, rossz szokásokat alakítunk ki, stresszelünk, túl sok rajtunk a külső nyomás, és nem tudjuk megtalálni azt az utat, amelyen haladnunk kellene. A sejtek rezgése az emocionális stressztől megváltozik, de ezt már nálam sokkal okosabb emberek is leírták, hogy minden szimptóma, betegség az emocionális stressznél kezdődik, az energiánk ugyanis lecsökken, és a sejtjeink ilyenkor másféle rezgést fejtenek ki, mint amikor egészségesek vagyunk. Ezeket a sejtrezgéseket az említett tudósoknak és a mai, korszerű technológiának köszönhetően le tudjuk mérni. Most már a biorezonanciáról beszélek, amikor a biogenerátorok felismerik a jó vagy a rossz sejtrezgéseket.


Katalin és a segítői: Tóth Réka, Vujinović Bogdana

A hagyományos kínai gyógyászat szerint szervezetünkben a meridiánokban, vagyis az energiacsatornákban kering az életerő-energia. Amikor valamilyen okból ez az áramlás lelassul, az energia besűrűsödik, bizonyos szerveink kevesebb energiát kapnak, és ott kezdődnek a szimptómák. Ha valaki gyógyulni akar, meg kell keresni, hol van a gócpont, valamint az egyénnek azt is el kell döntenie, hogy belenyugszik-e ebbe a helyzetbe, vagy változtatni akar rajta. Ez a legfontosabb. Én csak itt vagyok, hogy segítsek. Az én tudásomat a klienseim megkapják, mérlegelhetik, hogy elfogadják-e, vagy sem, de ahhoz, hogy valaki változzon, a rossz szokásaival magának kell megküzdenie. Mindenkinek, aki érzi, hogy valami nincs rendben, változtatnia kellene, de én is tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, mert a stressz gyakran olyan irányból jön, például az ember munkahelyéről, hogy azon nehéz változtatni. A biorezonanciával, vagyis a mai technológiával nagyon könnyen fel tudjuk térképezni az emberi szervezetet. Ez azért fontos, hogy mielőbb felismerjük az esetleges, kialakulóban levő betegségeket. Az a baj, amikor az egyén nem akarja tudni, mi történik vele, mert felelősek vagyunk azért, hogy megteremtsük a lélek és a test harmóniáját. A gép segítségével például azt is meglátjuk, milyen vitaminok, ásványok hiányoznak a szervezetnek. Az emberek régen is csináltak tisztítókúrákat, és én is azt ajánlom, ha észrevesszük, hogy a szervezetünkben valami nem úgy működik, ahogyan kellene, mindig a tisztítással kell kezdeni. A biorezonancia prevencióként nagyon jó dolog, ám azzal, hogy elvégeztük a szervezet letérképezését, még nem oldottunk meg mindent. Csak belestünk, hogy hol van a gond, és megtudtuk, melyik szakorvoshoz kellene fordulnunk. Így lerövidülhet az út, nincs az a sok időpazarlás. Én segítek az életmód-változtatásban, tanácsokat adok a hozzám fordulóknak, megpróbálom elérni, hogy fontossá váljon számukra a szervezetük és az egészségük. Ha nagyobb felelősséget éreznénk a természet és a saját egészségünk iránt, akkor ez egy kicsit jobb világ volna. Az engem felkeresők elkezdenek másként gondolkozni, mert látják, hogy foglalkozom velük, segíteni akarok, fontosnak tartom az egészségüket. Amikor a kliens észreveszi a javulást, az öröme az, ami nekem is energiát ad a további munkámhoz.

Katalin elmondta magáról, hogy korábban festészettel is foglalkozott, volt két kiállítása, de most már csak időnként és ajándékozási céllal fest. Kiderült, nem szeret nyilvánosan szerepelni, a beszélgetésre is nagyon nehezen állt rá, a tevékenységét sem akarja reklámozni. Éppen ezért a telefonszám és a cím közlése nélkül csak annyi álljon az írás végén, hogy a Vujinović Biorezonancia Központ Szeghegyen (Lovćenac) található.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..