home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Élőújság Törökkanizsán és Csókán
2014.01.22.
LXIX. évf. 4. szám

A Hét Nap szerkesztősége január 22-én, a magyar kultúra napján Törökkanizsán, január 24-én pedig Csókán találkozik az olvasókkal.

Törökkanizsán Momity Éva tanítónő harmadik osztályos tanulói versösszeállítással mutatkoznak be, valamint fellép a Tiszagyöngye Művelődési Egyesület citeracsoportja és Tiszavirág néptánccsoportja. A Hét Nap vendégeként Dér Zsolt csantavéri hegedűst és Szabó Regina csókai versmondót láthatják az érdeklődők.

A csókai programban többek között a helybeli Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület Kék cinkék irodalmi csoportja és Banka János színművész vesz részt.

Hetilapunk újságírói mindkét helyszínen bemutatják az idei Vajdasági Magyar Kalendáriumot, valamint Rencsényi Elvira újságíró Arcok a tömegsírból című könyvét.

A törökkanizsai rendezvény a Tiszagyöngye Művelődési Egyesület székházában 18 órakor, Csókán a Városi Könyvtárban 17 órakor kezdődik.

A műsorra díjtalan a belépés, a közönségre tombola is vár!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..