Zenta: Módosított intézkedések

Zenta: Módosított intézkedések

Zenta község rendkívüli helyzetek községi törzskara a 2020. április 02-án tartott ülésén döntést hozott a 2020. 03. 29-ei intézkedéseinek a módosításáról és kiegészítéséről.

A 2020.03.29-én kelt meghagyás 2. pontja, amely így szólt: LERÖVIDÍTJÜK minden létesítmény munkaidejét, amelyben kereskedelmi tevékenység, illetve szolgáltatás folyik (kivéve a gyógyszertárakat, pékségeket és élelmiszerek árusításával foglalkozó kereskedelmi létesítményeket, valamint a benzinkutakat) Zenta község területén 08.00 órától 16.00 óráig, kivéve szombat- és vasárnaponként amikor a tevékenységüket, illetve a szolgáltatást 8.00 órától 13.00 óráig végezhetik, a következőkkel egészül ki:

BETILTJUK a rendkívüli állapot ideje alatt Zenta község területén azon gazdasági társaságok, egyéb jogi személyek és vállalkozók működését, amelyek tevékenységei a következők: fodrászat és kozmetika, pedikűr, manikűr.

Továbbá TILOS a fitnesz klubok és edzőtermek, török fürdők, szaunák és gőzfürdők, szoláriumok, masszázsszalonok, illetve egyéb arc- és testápolási szalonok működtetése.

Mivel ezen szolgáltatások jellemzője a közeli kontaktus a szolgáltatás nyújtója és igénybe vevője között, nagyobb a veszély a COVID-19 fertőző betegséggel való megfertőződésre.

Ugyancsak módosul a március 29-ei meghagyás 3. pontjának 2. bekezdése, amely most már így hangzik:

LERÖVIDÍTJÜK a kiskereskedelmi létesítmények — gyógyszertárak, pékségek, élelmiszerek árusításával foglalkozó kereskedelmi létesítmények, valamint a benzinkutak — munkaidejét a rendkívüli állapot ideje alatt Zenta község területén az alábbiak szerint:

1. Hétfőtől – péntekig 07.00 órától 16.00 óráig,

2. Szombaton és vasárnap 08.00 órától 14.00 óráig.

A 2020. 03. 29-én kelt 217-7-11/2020-II-es számú meghagyás egyéb rendelkezései változatlanok maradnak.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Községeink Életéből rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink