home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
XXXI. Szólj, síp, szólj!
2016.03.07.
LXXI. évf. 9. szám

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya és az Újvidéki Rádió harmincegyedik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások népzenei vetélkedőjét. A jelentkezők különböző kategóriákban és korcsoportokban versenyezhetnek.

Három-öt perces műsorral léphetnek föl, a csoportok létszáma nem haladhatja meg a tizenötöt. A táncházi zenekarok mintájára alakult együtteseknél az átlagéletkor számít. Egy versenyző szóló kategóriában csak egyszer szerepelhet. 
 
A vetélkedőt április 23-án tartják meg az Újvidéki Rádióban. Jelentkezési határidő: március 10-e.
 
A benevezéseket a következő postacímre várják (Újvidéki Rádió, Ignjat Pavlas u. 3., 21 000 Újvidék/Novi Sad — a borítékra írják rá: Szólj, síp, szólj!), vagy feliratkozhatnak a szabogabriella848@gmail.com e-mail-címen is.  
 
A jelentkezési lapon a következő adatokat kell mindenképpen feltüntetni: név, lakcím, telefonszám, a település neve irányítószámmal, az iskola vagy a művelődési egyesület neve, osztály, a felkészítő neve, az összeállítás címe, táji meghatározása és időtartama, énekes vagy hangszeres kategória, valamint hangszerek, csoportok esetén, hogy hány fős az együttes.
 
Bővebb tájékoztatás a 064/81-95-216-os telefonszámon kapható Szabó Gabriellánál.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..