home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
XVIII. Kalandok és Álmok Nagytábor határon túli magyar pedagógusoknak
2019.06.04.
LXXIV. évf. 23. szám
XVIII. Kalandok és Álmok Nagytábor határon túli magyar pedagógusoknak

Azoknak a gyermekekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozó határon túli magyar pedagógusoknak és más szakembereknek kínálunk ingyenes továbbképzést, akiknek elegük van a négy fal közt tartott tanórákból és nincs kedvük a nyarukból 5 napot egy újabb unalmas pedagógus-továbbképzésre, előadásmaratonra áldozni.

Azoknak, akik úgy gondolják, hogy a frontális oktatás ideje lejárt. Idén 18. éve, hogy minden nyáron megrendezzük a Kalandok és Álmok Nagytábort, mely különböző témákban élménypedagógiai módszerekre épülő továbbképzést kínál gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó szakembereknek és mindenkinek, aki a téma iránt érdeklődik. Célunk, hogy a résztvevők az élménypedagógiát, mint önálló pedagógiai megközelítést, a saját bőrükön ismerhessék meg és élhessék át, megtapasztalva, hogy miként vehetik rá a diákjaikat, hogy próbára tegyék önmagukat. Egymás között értik meg, hogyan lehetnek a gyerekek aktív és cselekvő részesei és irányítói saját nevelési és fejlesztési folyamatuknak.

Hogyan lesz a játékból élmény, az élményből tapasztalat és a tapasztalatból tudás? Bármely határon túli magyar pedagógus megtudhatja most az ingyenes lehetőséggel élve a nyári élménypedagógiai képzésünkön!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége közreműködésével a külhoni magyar pedagógusok számára 2019 nyarára is biztosít lehetőséget magyarországi elismert továbbképzéseken való részvételre. A jelentkezéshez mindössze egy munkáltatói igazolást kell elküldeniük a pályázóknak, valamint kitölteni az online jelentkezési lapot legkésőbb június 14-ig (az online jelentkezési lap a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely honlapján található)!

Nem egyszerűen egy akkreditált pedagógus-továbbképzést ajánlunk, hanem egy új szemléletet, rengeteg élményt, tapasztalatot, azonnal használható technikákat. A tábort augusztus 4-9. között rendezzük meg Mórahalmon, a Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola területén.

A tavalyi elégedettségmérő kérdőívek alapján a résztvevőink a képzés gyakorlati hasznosíthatóságát 6-os skálán 5,7-re, a képzés egészét 5,8-ra, a trénerek felkészültségét pedig 5,9-re értékelték.

A Kalandok és Álmok Szakmai Műhely Nagytábora abban is egyedülálló, hogy ez az egyetlen olyan továbbképzés, amelyen anyaországi és határon túli pedagógusok együtt vesznek részt, ezzel is új szakmai kapcsolatokat építve.

Azoknak a jelentkezőknek, akik pályázata nem kerül kiválasztásra lehetőségük van önköltséges formában részt venni a táborban! Képzéseinkről bővebb információkat a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely honlapján találni.

További információk a szakmai műhelyről:

Weblapunk: http://www.kalandokesalmok.hu/

A Facebookon is jelen vagyunk, itt folyamatosan megosztjuk a legújabb képzési lehetőségeket, Szakmai Napokat, illetve hírt adunk a lezárult rendezvényeinkről.
https://www.facebook.com/kalandok.es.almok.szakmai.muhely/

Kontakt:
Demjén Izabella,

telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..