Üzenet a jövőből

Üzenet a jövőből

Az utóbbi időben egyre több üzenet érkezik a jövőből, pontosabban fogalmazva egyre többen térnek vissza a múltba, avagy jelenkorunkba.

Az időutazók különféle jövőbeli időszakokból jönnek, általában azonos céllal, mégpedig azzal, hogy figyelmeztessék az emberiségét a következő évtizedek, évszázadok kihívásaira.

Ezek a kihívások többnyire hatalmas megpróbáltatások, melyek megoldására az idő utazói nem igazán tudnak előállni sikeres forgatókönyvvel, azt viszont pontosan tudják, hogy ha nem lesznek eget rengető döntések és tettek, akkor az emberiség kihalásra ítéltetett. Az ijesztő látomások és forgatókönyvek egyértelmű összekötő kapcsok az időutazók tájékoztatásaiban.

Mindez azonban inkább csak az utóbbi évtizedek „harmadik típusú találkozásaira” jellemző. Régebben az úgynevezett időutazók nem üzengettek, hanem rejtélyes, mindmáig megmagyarázhatatlan feladatokat hajtottak végre. Természetesen ezeknek a feladatoknak a valóságalapja megkérdőjelezhető. Bizonyára sokan hallották már a Babushka Lady és az Esernyős Férfi néven elhíresült párosról, mely a Kennedy-gyilkosság pillanataiban tűnt fel megmagyarázhatatlan okból.

Előfordulhat, hogy mindez csak a fantázia szüleménye, egy azonban bizonyos: azóta senki sem hallott és senki sem tud ezekről az emberekről. A nő egyébként kamerájával megörökítette a merényletet, ám a felvétel sohasem került elő. Utoljára 1963 novemberében látták az Elm utcában, ahogy kelet felé sétált.

A másik rendkívül titokzatos alak az az ember volt, aki a halálos lövés pillanatában szinte a legközelebb állt az elnökhöz. A férfi attól vált igazán gyanússá, hogy egy fekete esernyőt tartott a kezében a verőfényes napsütésben, amikor esőfelhőnek még csak nyoma sem volt.

A fentiekben ecsetelt misztikus történetekből rengeteg létezik, és sokaknak nem hagyják nyugodni a képzeletvilágát. Vélhetően a legújabb időutazó, Noah Novak szavai is izgalomkeltőek lehetnek. Ő, állítása szerint, nem a távoli jövőből, hanem 2030-ból érkezett vissza, és „örökzöld” témákról beszélt: a harmadik világháborúról és a földönkívüliekről.

Mindezt természetesen lehet komolyabban és kevésbé komolyan venni, az viszont semmiképp sem elhanyagolható tényező, hogy Novak nemrég gond nélkül átment a hazugságvizsgálaton.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Heti Jegyzet rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Üzenet a jövőből
Heti Jegyzet
Üzenet a jövőből
Heti Jegyzet
Facebook

Támogatóink