home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Utódot kap a Hyundai Veloster, ám a felemás ajtók maradnak
Berta Attila
2018.04.02.
LXXIII. évf. 13. szám
Utódot kap a Hyundai Veloster, ám a felemás ajtók maradnak

Különös látvány a Hyundai Veloster, a közönség sem tudta pontosan hová tenni, viszont azóta sem született hasonló autó, maradnak tehát a konstrukciónál, érkezik az utód.

Ha a névről nem is, a felemás ajtók említéséről már talán mindenkinek beugrik a Hyundai különc, sportos kompaktja. A Veloster még 2011-ben mutatkozott be — az európai modelleken bal oldalt egy, jobb oldalt pedig két ajtóval, a keleti piacon pedig éppen fordítva. Különösen izgalmas és fura járgány, noha azóta a Mini is letett erről a furcsa megoldásról a Clubmannél, viszont a Hyundainál mégis megtartják ezt.
 
Érkezik tehát a Veloster második generációja, melyről már egy rövid koreai reklámvideót is készítettek. Az új Velostert viszont nem csak ebben a LED-öltönyben láthatjuk, hiszen korábban — vélhetően egy másik reklámfilm forgatása alatt — a kémfotósok lekapták az izgalmas, kis kupét. Még érdekesebb lesz, hogy a formaterve igazodik a márka kínálatához, hátul sajátos rajzolatú LED-lámpákat is láthatunk, valamint civicesen középen kivezetett kipufogóvégeket. A Veloster motorkínálata még nem publikus, ám sejthetjük, hogy a jelenlegi 1,4-es, 140 lóerős turbómotor benne lesz, ahogyan valószínűleg egy erősebb, 1,6 literes kivitel is. És természetesen a duplakuplungos automata váltóval is számolhatunk.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..