Ünnepség Tiszaszentmiklóson

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Ünnepség Tiszaszentmiklóson

Tiszaszentmiklóson a Tiszaszentmiklós Magyar Kultúrkör kezdeményezésére és a VMSZ helyi szervezetének az együttműködésével az Ifjúsági otthonban színes művelődési műsort tartottak a nemzeti ünnep alkalmából. A jelenlévőket Zsoldos Ferenc, a Magyar Nemzeti Tanács alelnöke köszöntötte. A programban fe...

Tiszaszentmiklóson a Tiszaszentmiklós Magyar Kultúrkör kezdeményezésére és a VMSZ helyi szervezetének az együttműködésével az Ifjúsági otthonban színes művelődési műsort tartottak a nemzeti ünnep alkalmából. A jelenlévőket Zsoldos Ferenc, a Magyar Nemzeti Tanács alelnöke köszöntötte. A programban fellépett a helybeli asszonykórus, a helybeli óvodások Habram Éva és Sövényházi Szuzana óvónőkkel, továbbá Kiss Bianka, Szeles Viktor, Margit Nikoletta és Farkas István. Az eseményen megjelentek a VMSZ községi képviselői, és ismertették a választási programot.
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Ünnepség Tiszaszentmiklóson
Bánáti Újság
Ünnepség Tiszaszentmiklóson
Körkép
  • (T. T.)
  • 2013.07.17.
  • LXVIII. évfolyam 29. szám
Facebook

Támogatóink