home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Ünnep a Magyar Szóban
2011.12.28.
LXVI. évf. 52. szám
Ünnep a Magyar Szóban

A díjazottak (Szabó Attila felvételei)Sokan jöttek el a Magyar Szó Lapkiadó Kft. székházának dísztermébe, hogy együtt ünnepeljék napilapunk megjelenésének 67. és a Forum Nyomda működésének 54. évfordulóját.Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Nikovitz Oszkár, Magyarország belgrádi nagykö...

A díjazottak (Szabó Attila felvételei)

Sokan jöttek el a Magyar Szó Lapkiadó Kft. székházának dísztermébe, hogy együtt ünnepeljék napilapunk megjelenésének 67. és a Forum Nyomda működésének 54. évfordulóját.
Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Nikovitz Oszkár, Magyarország belgrádi nagykövete, Siteri Sándor, a szabadkai főkonzulátus konzulja, Pásztor István, a tartományi kormány alelnöke, a VMSZ elnöke, Várkonyi Zsolt, az MNT Közigazgatási Hivatalának vezetője, Simon Erzsébet Zita, az MNT tájékoztatási tanácsosa, Pál Károly, a VMSZ ügyvezető alelnöke; Egeresi Sándor, a tartományi képviselőház elnöke pedig levélben köszöntötte az ünnepelteket.
A jelenlevőket Józsa László, a Taggyűlési Jogokat Gyakorló Testület elnöke köszöntötte, kiemelve, hogy a Magyar Szó, de egész médiaéletünk tekintetében új fejezet kezdődött azzal, hogy az MNT elfogadta a médiastratégiát. Ebből a dokumentumból egyértelműen kiolvasható közösségünk vezetőinek eltökéltsége, hogy továbbra is fenntartani és támogatni kívánják napilapunkat és kiadványait. A stratégia másik vezérgondolata a szakma iránti elkötelezettség, a hír szentsége iránti hűség és a kellő alázattal történő munkavégzés.
Bordás Győző megbízott igazgató évzáró jelentésében kiemelte, hogy több éves veszteséges időszak után már tavaly sikerült talpra állni, az idei évet pedig számottevő nyereséggel zárta a vállalat. Bordás Győző külön köszönetet mondott az MNT-nek, a VMSZ-nek és a Szekeres László Alapítványnak a jelentős támogatásért.
A köszönet hangján szólt Berta Zoltán nyomdaigazgató is, aki a felsoroltakon kívül külön megköszönte az anyaország és a szlovén partnerek hathatós támogatását.
Varjú Márta, a nyár folyamán kinevezett főszerkesztő szólt az eddig elért eredményekről, a munkáját segítő és a munkáját gáncsoló munkatársakról, majd méltatta az idei újságíródíjas Gimpel Tibor és életműdíjas Papp Imre tevékenységét, s átnyújtotta nekik az elismeréseket.
Az idei Kilátó-díjat a Jelfolyam on-line, multimediális-multikulturális folyóirat köré tömörülő négy fiatal munkatársnak, Török Ernának, Kocsis Lenkének, ifj. Rácz Józsefnek és Francišković Róbertnek Kontra Ferenc szerkesztő adta át.
Az ünnepség folytatásában elismeréseket nyújtottak át azoknak a dolgozóknak, akik 10, 20, 30, 35 vagy 40 évet töltöttek a vállalatnál. Köztük volt Szeli Miklós szerkesztő-újságíró kollégánk és Bordás Győző megbízott igazgató, akik munkájukkal immár négy évtizede járulnak hozzá a Magyar Szó és a Forum Ház hírnevének öregbítéséhez.
(--)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..