home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Újszentesi győzelem
Tóth Tibor
2014.10.01.
LXIX. évf. 40. szám
Újszentesi győzelem

A Kukoricafesztivál keretében nemzetközi kispályás labdarúgótornát is tartottak. A színvonalas küzdelmek végén a Temesvár külvárosának számító Újszentesről érkezett csapat vitte el a pálmát, miután a döntőben 2 : 1 arányú győzelmet aratott a bácsfeketehegyi csapat felett.

A Kukoricafesztivál keretében nemzetközi kispályás labdarúgótornát is tartottak. A színvonalas küzdelmek végén a Temesvár külvárosának számító Újszentesről érkezett csapat vitte el a pálmát, miután a döntőben 2 : 1 arányú győzelmet aratott a bácsfeketehegyi csapat felett. A házigazda, a tordai FC Foci-Szekta együttese a pacsériak elleni mérkőzésen 1 : 0-ás győzelmével a bronzérmet szerezte meg. A torna gólkirálya a négygólos, tordai Erdélyi Ervin lett. A tordaiak végezhettek volna jobb helyen is, az elődöntőben azonban több nagy gólhelyzetet is kihasználatlanul hagytak, ezt pedig nem úszták meg büntetlenül. A tordai együttes mögött a pacsériak lettek a negyedikek, a balástyaiak az ötödikek és a tiszaalpáriak a hatodikak. A tordaiak évente több kispályáslabdarúgó-tornán vesznek részt, az idén Magyarcsernyén a második, Szentmihályon pedig a harmadik helyet szerezték meg. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..