Újabb trafóállomás Doroszlón

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Újabb trafóállomás Doroszlón

A létesítményt Pásztor István, a VMSZ elnöke avatta fel Doroszlón a Vasút, a Zsákutca és a Nikola Tesla utca lakóinak örömére végre felépült a körzetet megfelelő villanyárammal ellátó trafóállomás. A létesítményt a VMSZ elnöke, Pásztor István adta át rendeltetésének. Az elnök kíséretében töb...

A létesítményt Pásztor István, a VMSZ elnöke avatta fel Doroszlón a Vasút, a Zsákutca és a Nikola Tesla utca lakóinak örömére végre felépült a körzetet megfelelő villanyárammal ellátó trafóállomás. A létesítményt a VMSZ elnöke, Pásztor István adta át rendeltetésének. Az elnök kíséretében többek között ott volt Kern Imre, a Nagyberuházási Alap elnöke és Pásztor Bálint, a VMSZ parlamenti képviselője.
- Nagy örömömre szolgál, hogy felavathatom ezt a 3 millió dináros értékű beruházást, melynek költségéhez másfél-másfél millióval az Elektrovojvodina és a Nagyberuhásási Alap járult hozzá. Örömmel tölt el továbbá, hogy a Nagyberuházási Alapból a nyugat-bácskai körzet számára 213 millió dinárt különítettek el azokra a projektumokra, amelyeket a VMSZ a magyar közösségek számára fontosnak tartva támogatott... Doroszló a trafóállomáson kívül még egy beruházásra kapott támogatást, 26 millió dinárt, a Szűz Mária-kegyhely bővítésére - mondta többek között Pásztor István, és kifejezte reményét, hogy a Kisboldogasszony-napi ünnepségre már egy felújított kegyhely várja a zarándokokat.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Újabb trafóállomás Doroszlón
Körkép
  • SZILÁGYI Edit
  • 2012.07.11.
  • LXVII. évfolyam 28. szám
Újabb trafóállomás Doroszlón
Riport
  • PERISITY Irma
  • 2012.03.28.
  • LXVII. évfolyam 13. szám
Facebook

Támogatóink