home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Újabb trafóállomás Doroszlón
DAUTBEGOVICS Zoltán
2008.04.09.
LXIII. évf. 15. szám
Újabb trafóállomás Doroszlón

A létesítményt Pásztor István, a VMSZ elnöke avatta fel Doroszlón a Vasút, a Zsákutca és a Nikola Tesla utca lakóinak örömére végre felépült a körzetet megfelelő villanyárammal ellátó trafóállomás. A létesítményt a VMSZ elnöke, Pásztor István adta át rendeltetésének. Az elnök kíséretében töb...

A létesítményt Pásztor István, a VMSZ elnöke avatta fel Doroszlón a Vasút, a Zsákutca és a Nikola Tesla utca lakóinak örömére végre felépült a körzetet megfelelő villanyárammal ellátó trafóállomás. A létesítményt a VMSZ elnöke, Pásztor István adta át rendeltetésének. Az elnök kíséretében többek között ott volt Kern Imre, a Nagyberuházási Alap elnöke és Pásztor Bálint, a VMSZ parlamenti képviselője.
- Nagy örömömre szolgál, hogy felavathatom ezt a 3 millió dináros értékű beruházást, melynek költségéhez másfél-másfél millióval az Elektrovojvodina és a Nagyberuhásási Alap járult hozzá. Örömmel tölt el továbbá, hogy a Nagyberuházási Alapból a nyugat-bácskai körzet számára 213 millió dinárt különítettek el azokra a projektumokra, amelyeket a VMSZ a magyar közösségek számára fontosnak tartva támogatott... Doroszló a trafóállomáson kívül még egy beruházásra kapott támogatást, 26 millió dinárt, a Szűz Mária-kegyhely bővítésére - mondta többek között Pásztor István, és kifejezte reményét, hogy a Kisboldogasszony-napi ünnepségre már egy felújított kegyhely várja a zarándokokat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..