home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Újabb siker
(B.O.)
2014.05.24.
LXIX. évf. 21. szám
Újabb siker

Az óbecsei Petar Konjović Zeneiskola alsófokú tagozatának másodéves ének szakos tanulója, Katarina Pavlović újabb sikert ért el nemrégiben a szerbiai Ub városában megtartott 12. Nemzetközi Fesztiválon. A korosztályában 14 leányénekes mutatkozott be, és tett tanúbizonyságot felkészültségéről.

Az igen szoros versenyben Katarina Pavlović megszerezte a maximális 100 pontot, és akárcsak az előző, aranđelovaci versenyen, ezúttal is külön elismerésben, Laurea-díjban részesült.

Tanára, Guzsvány Izabella énekművész ebből az alkalomból elmondta, hogy diákját külön programmal készítette fel a fesztiválra, figyelembe vette képességeit és azt, hogy milyen szinten tudja majd előadni a dalokat. További szempont volt az is, hogy az előadás a hallgatóság számára is megnyerő legyen. Nem kis fe-ladat volt tehát a megfelelő művek kiválasztása és betanítása. A jó együttműködés, a befektetett közös munka végül meghozta a sikert.

A tanárnő elmondta még, hogy tervben van egy egész estet betöltő koncert megszervezése is. Nagy buzgalommal és lelkesedéssel készülnek rá. Ezen a rendezvényen bemutatkozik a tanárnő két versenyző diákja, Katarina Pavlović és Szerda Ákos is. A szóló számokon kívül az énekesek osztályának többi tanulójával közös dalokat énekelve fokozzák a hangulatot és a koncert színvonalát.  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..