home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Újabb intézkedések Magyarkanizsán
2020.03.26.
LXXV. évf. 13. szám
Újabb intézkedések Magyarkanizsán

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának újabb rendelkezése

R E N D E L E T

I.

TILOS Magyarkanizsa község területén a piacok működése.

 II.

A „POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMUVEK DOO HORGOŠ“ gazdasági társaság a jelen rendelet meghozatalának napjától fertőtlenítőszert készít a működő intézmények, vállalatok, helyi közösségek épületeinek fertőtlenítésére, valamint a lakóközösségek és polgárok részére a COVID-19 járvány terjedését megelőző intézkedésként.

III.

Munkacsoport kerül megalakításra a következő összetételben: Pálfi Ervin, Glišić Dušan és Lackó Róbert, melynek feladata a fertőtlenítőszerek kiosztásának koordinációja, a jelen rendelet II. szakaszában meghatározott prioritások alapján.

 IV.

Amennyiben a Szerb Köztársaság, az Egészségügyi Minisztérium vagy más illetékes minisztérium döntése, ill. javaslata más módon rendezné a jelen rendelet bármely kérdéskörét, úgy a felsorolt szervek, mint felsőbb jogi erők határozatai kerülnek alkalmazásra. 

V.

A javasolt intézkedések, a Szerb Köztársaságban kihirdetett rendkívüli állapotot megszüntető döntés napjáig, felfüggesztik a községbeli illetékes szervek által hozott aktusok azon részeit, amelyek nincsenek összhangban a jelen rendelettel.

VI.

Ezen rendelet a meghozatalának napján lép érvénybe és megjelentetésre kerül Magyarkanizsa Község Hivatalos Lapjában, Magyarkanizsa község honlapján és a helyi médiában, és érvényes a rendkívüli állapotot megszüntető döntés meghozataláig a Szerb Köztársaságban.

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának parancsnoka
Magyarkanizsai polgármester
Fejsztámer Róbert

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..