Új gépjármű a szociális védelmi központnak

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Új gépjármű a szociális védelmi központnak

Tamir Tecirlioglu, Juhász Attila és Korpa Éva az új kombi átvételekorZenta ,,új polgára”, a helybeli dohánygyárat megvásárló Japan Tobacco International nemcsak szólamként hangoztatta, hogy tevékenyen részt szeretne vállalni a közösség életében. Miután hozzájárult a szeptemberi városn...

Tamir Tecirlioglu, Juhász Attila és Korpa Éva az új kombi átvételekor

Zenta ,,új polgára”, a helybeli dohánygyárat megvásárló Japan Tobacco International nemcsak szólamként hangoztatta, hogy tevékenyen részt szeretne vállalni a közösség életében. Miután hozzájárult a szeptemberi városnap költségeihez és egy montázsszínpadot ajándékozott az önkormányzatnak, amely alkalmas a különféle szabadtéri rendezvények megtartására, karácsony és újév előtt jelentős adománnyal járult hozzá a szociális védelmi központ eredményes munkájához. Egy gépjárművet, kombit adott át az intézetnek, amely alkalmas a rászorulók szállítására és az élelmiszerek fuvarozására is. A központ dolgozóinak mindennapi feladatai közé tartozik a részben vagy teljesen mozgásképtelen védenceik látogatása, ellátása a község falvaiban is, amelyet jelentősen megkönnyít az új gépkocsi. A JTI ezenkívül élelmi- és tisztálkodási szereket kínált fel, amelyeket a szociális központ karácsonyi és újévi csomagokban oszt ki. A donációt, amelynek értéke 30 ezer euró, Juhász Attila polgármester és Korpa Éva igazgatónő köszönte meg.
Az alkalmi rendezvényen az újságírókat tájékoztatták arról is, hogy megváltozott a zentai dohánygyár neve, ami azt jelenti, hogy teljes jogú tagja lett a JTI ,,nagy családjának”, amely a cigarettagyártók közül a harmadik legjelentősebb a világon. A vállalat új elnevezése JT International a. d. Senta (JT International Rt. Zenta). Tamer Tecirlioglu igazgató elmondta, jelenleg a legnagyobb hangsúlyt az üzem fejlesztésére, az új gépek vásárlására és a szakemberek képzésére helyezik. Amióta ez év májusában megvásárolták a részleget, húsz új dolgozót alkalmaztak, akik közül tíz külföldi továbbképzésen tartózkodik. A jövő évben újabb ötven munkással bővül a létszám, akikre elsősorban a beinduló cigarettagyártás (Winston, Camel, Gold Coast, More márkák) folyamatában lesz szükség. Folytatni kívánják az együttműködést a város vezetőségével is, a következő projektumuk minden bizonnyal a színház épületének a felújítása lesz.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Új gépjármű a szociális védelmi központnak
Szabadkai Napló
  • 2020.07.29.
  • LXXV. évfolyam 31. szám
Új gépjármű a szociális védelmi központnak
Szabadkai Napló
Facebook

Támogatóink