home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Ügyességi verseny és ovistánc
Koncz Erzsébet
2013.06.19.
LXVIII. évf. 25. szám
Ügyességi verseny és ovistánc

Nagy volt az érdeklődés az immár negyedik alkalommal megrendezett ügyességi verseny iránt — Az ügyességi verseny napján szervezték meg a központban az óvodások, napközisek táncbemutatóját is.

Ügyességi verseny...

Nagy volt az érdeklődés az immár negyedik alkalommal megrendezett ügyességi verseny iránt, melyet Óbecse főterén szerveztek meg nemrégiben a bölcsődések, kisóvodások részére. A hatfordulós vetélkedőn szülei segítségével mintegy háromszáz gyermek vehetett részt, aki legalább hat hónapos és legfeljebb három és fél éves.
A konferanszié szerepét Szenes Bovánovity Sarolta vállalta. A legkisebbek másztak, a nagyobbak különféle ügyességi versenyeken vehettek részt, az anyukák, apukák pedig minden esetben igyekeztek csemetéjük segítségére lenni.
Nézzük, kik voltak a legügyesebbek!
Az első fordulóban a babák mászva tették meg a hatméteres távot, és Uroš Jovanović ért legelsőnek célba.
Az akadályverseny győztese Tóth Aleksandar lett.
A labdavivésében és kosárba-dobásában Urbán Dávid győzedelmeskedett.
A legtömegesebb fordulóban — a játék babák babakocsiban való tolásában — Sőregi Adrián aratott győzelmet.
A kisautós, kismotoros közlekedés leggyorsabb részvevője Vladimir Popadić lett.
A háromkerekű kerékpárt leggyorsabban Manić Vuk és Lakić Viktor hajtotta.
A készségfelmérő vetélkedőt a Labud Pejović gyermekkert óvodapedagógusai a községgel közösen szervezték meg.
Minden versenyző Baby Fest feliratú pólót, szörpöt, lufit, a győztesek pedig díszoklevelet, érmet és csokit kaptak ajándékba.

...és ovistánc

Az ügyességi verseny napján szervezték meg a központban az óvodások, napközisek táncbemutatóját is. A főtér megtelt óvodással — a rendezvényre hétszázan érkeztek.
A szülők, nagyszülők, érdeklődve kísérték figyelemmel csemetéjük, unokájuk produkcióját. Még az időjárás is kegyébe fogadta a programot: igazi nyarat idéző meleg volt. Az igazgatónő, Ferenc Magdolna elmondása szerint ugyanabban az időben Szerbia további 28 helységében perdültek táncra a kicsinyek ugyanarra a zeneszámra. A kis táncosok vidám, felszabadult tánca, éneke üdítő élményben részesítette a közönséget. A szervezők a szülőket is bevonták a mulatságba: csemetéjükkel együtt lejtették a kacsatáncot.
A fellépők sárga színű pólót kaptak ajándékba.


 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..