home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tiszamenti Vízművek közleménye
2020.05.08.
LXXV. évf. 19. szám
Tiszamenti Vízművek közleménye

A Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának javaslata alapján a „Potiski Vodovodi - Tiszamenti Vízművek doo Horgoš” gazdasági társaság igazgatója 2020. 05.08.- án kiadja a következő értesítést.

Értesítjük a tisztelt ügyfeleket, hogy a „Potiski Vodovodi - Tiszamenti Vízművek doo Horgoš” gazdasági társaság 2020.05.11.-én megkezdi az ügyfélfogadást:

  •  az ügyfélfogadó pultoknál/ pénztárablakoknál Magyarkanizsán és Horgoson munkanapokon (hétfőtől péntekig) 7-15 óráig.
  • A helyiközösségekben: Martonoson, Oromon, Kispiacon, Oromhegyesen és Tótfaluban a megszokott időben.

А fogyasztóknak rendelkezésére áll továbbra is az egyenleg lekérdezésének online lehetősége a vállalat honlapján, mely révén gyorsan és egyszerűen átvehetik a számláik másolatát, ill. betekintést nyerhetnek a befizetéseik állásába, valamint bejelenthetik a vízmérő állását is www.vodaho.rs / WEB szolgáltatásaink/ Az Ön számla egyenlege — valamint e-mailben a  obracunho@vodaho.rs és obracunka@vodaho.rs címen.

Továbbra is élnek  a telefonszámok:

  • a horgosi irodába: 024/792-050, 115-ös és 117-es mellék;
  • a magyarkanizsai irodába: 024/874-246
  • vagy az ingyenesen hívható telefonszámon: 0800-024-004 (elérhető a 024-es körzetből) munkanapokon 7.00 és 15.00 óra között.

Igazgató:

 Glišić Dušan


Illusztráció (Pixabay.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..