home 2024. április 17., Rudolf napja
Online előfizetés
Tavaszköszöntő ünnepély Nagybecskereken ...
S. Z.
2005.04.13.
LX. évf. 15. szám
Tavaszköszöntő ünnepély Nagybecskereken
  ...

Tavaszköszöntő ünnepély Nagybecskereken
Lepkék, méhek és a Nap...Polgári kezdeményezésre, a nagybecskereki Nők Fórumának a szervezésében a Bega-parti városban a minap Tavaszköszöntő ünnepélyt tartottak. A rendezvényen a város valamennyi iskolája és óvodája, valamint más intézménye is részt v...

Tavaszköszöntő ünnepély Nagybecskereken
Lepkék, méhek és a Nap...

Polgári kezdeményezésre, a nagybecskereki Nők Fórumának a szervezésében a Bega-parti városban a minap Tavaszköszöntő ünnepélyt tartottak. A rendezvényen a város valamennyi iskolája és óvodája, valamint más intézménye is részt vett.
A napos, kellemes idő számos nagybecskereki polgárt az utcára csalogatott, akik lelkesen kísérték végig a legfiatalabbakat, akik ötletes jelmezekbe öltözve vonultak fel a főutcán, és énekkel, tánccal, játékkal próbálták elűzni a városból a hideget, a telet és nem utolsósorban a Télapót, aki állandóan ott settenkedett közöttük.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..