home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Szombaton lesz A Dal utolsó elődöntője
MTVA
2015.02.05.
LXX. évf. 5. szám
Szombaton lesz A Dal utolsó elődöntője

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatója most szombaton a harmadik, azaz utolsó elődöntőjével jelentkezik.

Az eheti műsorban több ismerős névvel is találkozhatunk, mint például Wolf Kati, aki 2011-ben már egyszer képviselte Magyarországot a dalfesztiválon, majd 2012-ben a zsűri székéből pontozta az előadókat, Keresztes Ildikó, aki már másodszor áll A Dal színpadán, vagy éppen Mujahid Zoli, énekes-zongorista. Gájer Bálint előadásában swing dal is megszólal majd az utolsó elődöntőben, de az együtteseket sem kell nélkülöznünk, hiszen jön a Spoon, az Other Planet, a Proof of Life és a tavalyi döntős, a Fool Moon is. Péter Barbara, akit több tehetségkutatóból is ismerhetünk már és a Parfüm című számával ismertséget szerzett Csemer Boggie is most szombaton küzdhetnek a középdöntőbe jutásért.

Akiket pedig már biztosan látunk a február 14-i és 21-i középdöntők egyikében: Erdély szülötte, Antal Timi; Dallos Bogi, Éliás Gyula Jr. ft. Fourtissimo, Ív, a Karmapolis, a New Level Empire, Oláh Gergő, a Pankastic!, a PASSED, Szabó Ádám, Szűcs Gabi és Tóth Vera.

A Dal honlapja
A Dal Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..